DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi faaliyete geçti

    Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi faaliyete geçti
    25.05.2019
    A+
    A-

    Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi yenileme çalışmalarını tamamlayarak hayata geçirdi. Son yatırımla beraber toplam 2 bin 910 m3/saat kapasiteye ulaşan Kar Beton tesislerinin sayısıda 12’ye yükselmiş oldu.

    Bundan yarım asır önce Pendik’te madencilik faaliyetleriyle ticaret hayatına adım atan ve bu yıl 50’nci yaşını kutlayan Kar Group, planladığı gibi 2019 yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Kar Group, son olarak Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi’nin yenileme çalışmalarını tamamlayarak faaliyete açtı. Yenilenen tesis, saatte 160 m3 beton üretim kapasitesine sahip bulunuyor.

    Türkiye’nin önde gelen müteahhitlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Kar Group, 2019 yılı planlamaları çerçevesinde; daha önce Kar Beton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi’nin yenileme yatırımını tamamlayarak faaliyete açmıştı. Kar Group, daha sonra Bursa’da Kayapa Agrega ve Hazır Beton Tesisi’ni hayata geçirdi. Yatırımlarla ilgili bilgi veren Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, “2019 yılı yatırım planlarını tek tek hayata geçirdiklerini söyledi. Üçüncü  “2019 yatırım planlarımız çerçevesinde daha önce Sancaktepe tesisimizde bulunan  iki adet beton santralinde arıtma sistemi, tamamı kapalı stok alanı, toz salınımı engelleyen filtre sistemi ve geniş yeşil alan planlamasıyla hayata geçirdik. Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi, İstanbul’un tüm Anadolu Yakası’na hizmet veriyor. Yine geçtiğimiz aylarda faaliyete aldığımız 2019 yatırımlarımızdan Kayapa Agrega ve Hazır Beton Tesisi, hazır betonun yanı sıra mıcır, yıkanmış-yıkanmamış taş tozu, stabilize, duvar taşı, alt temel ve plentmiks yol malzemeleri üretimi gerçekleştiriyor. Son tesisimiz Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi de Kadıköy, Göztepe ve Erenköy bölgelerine hizmet verecek. Yılın ilk yarısında ciddi yatırımları hayata geçirdik, Elazığ ve Pendik’te devam eden yatırımlarımızda ise sona gelindi. 2019’un ikinci yarısında da yatırımlarımız olacak. Biz grup olarak yeşil ve çevre konusuna büyük önem veriyoruz ve tüm yatırımlarımızı bu kriterlerimiz doğrultusunda planlayarak hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

     

    Yıllık 2,5 milyon metreküp üretime sahip olan Kar Beton, toplam 2 bin 910 m3/saat kurulu kapasite ile faaliyetlerine devam ediyor. Kar Beton tesislerinin sayısı Karbeton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi yatırımı ile birlikte 12’ye çıkmış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.