DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kar Yapı, Evim Türkiye Fuar’ında gurbetçilerle buluştu

    Kar Yapı, Evim Türkiye Fuar’ında gurbetçilerle buluştu
    11.02.2019
    A+
    A-
    Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün süren fuarda ‘Edonia Garden’ projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  
    Türkiye’nin önde gelen müteahhitlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Kar Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Kar Yapı, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen fuarda gurbetçi vatandaşlarla buluştu. Üç gün süren ve binlerce kişiyi ağırlayan fuarda ‘Edonia Garden’ projesini tanıtan Kar Yapı, 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı.
    Türkiye’de bir ev sahibi olmayı hayal eden gurbetçilerin ayağına giderek Pendik’te hayata geçirdiği ‘Edonia Garden’ projesini tanıtan ve yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, bu yıl ilk kez düzenlenen fuardan beklentilerinin de üzerinde verim sağladıklarını belirtti.
    Fuarla ilgili bilgi veren Üçüncü “Fuar, 3 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Almanya’ya ve komşu ülkelere hitap ediyor olmasından dolayı büyük önem taşıyor. Birikimlerini Türkiye’den ev alarak değerlendirmek isteyen gurbetçilerimiz için büyük bir fırsat sunduk. Onlar da bu fırsatın önemini gördüler ve ciddi ilgi gösterdiler. Üç gün boyunca yüzlerce kişiyi ağırlayarak projemizi tanıtma fırsatı bulduk. Maketimiz özellikle ilgi çekti. Gurbetçi vatandaşlar maket üzerinde incelemeler yaparak projeyi yerinde görmek için Türkiye’ye geleceklerini ifade ettiler. Fuarda ayrıca 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladık” dedi.
    Kar Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen ‘Edonia Garden’ 10’ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 m2 ila 147.41 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor. Dokuz dönüm peyzaj ve açık alanı olan projede; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor. ‘Edonia Garden’, iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanıyla da öne çıkıyor. Lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da farklılaşan ‘Edonia Garden’, merkezi noktalara yakınlığıyla da dikkat çekiyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.