DOLAR 32,58
EURO 34,7908
ALTIN 2512,063
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca Home evinizde bahar havası estirecek

    Karaca Home evinizde bahar havası estirecek
    14.02.2019
    A+
    A-

    Birbirinden benzersiz ürünleriyle evlere renk katan Karaca Home, Fas’ın renkli kültürünü yansıttığı Moroccan stili, Japon ruhunun hissedildiği çiçek motiflerinin, nakışlarla birleştirilerek zengin kombinler yaratıldığı Japanese Red stili ve doğadaki renklerin ruhumuza yansımasını esas alan Habitat stili temalarıyla baharı müjdeliyor.

    Geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Karaca Home, yumuşacık dokusunu beyaz ve mavinin ferahlatıcı etkisi ile birleştirerek baharın gelişini uyum içinde yakalıyor. Fas’ın geleneksel motiflerini mavi ve beyazın mükemmel birlikteliği ile harmanlayan Karaca Home, el işçiliğini bir adım öne çıkardığı Arsen Indigo ve Belina nevresim takımı ve yatak örtüsü seti ile yatak odalarınızda derinlik kazandırmayı amaçlıyor.

    İnce detaylarla işlenen desenli nakışlarıyla okyanus sahillerinin coşku ve tazeliğini hissedeceğiniz Arsen Indıgo nevresim takımı, birbiriyle uyumlu canlı renkleri ve motifleri ile yatak odalarınızda iddialı bir atmosfer oluşmasını sağlıyor.

    Mavi beyazın büyüleyici uyumunu taşıyan Belina summer set içerisinde yer alan nevresim takımı, yatak örtüsü ve pike seti daha romantik bir etki yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Moroccan stilini taşıyan ürünler arasında yer alan bu ürün, suyun huzur verici etkisinden faydalanarak tüketicilere yeni bir bakış açısı sunuyor.

    Modern ve kullanışlı çift kişilik Moroccan stili nevresim takımları yaşam alanlarında sadelik ve ferahlık isteyenlerin tarzına göre birçok ürün ve set sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.