DOLAR 32,5569
EURO 35,0218
ALTIN 2427,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca Home Sonbahar Kış 2017-2018 yeni sezonu

    Karaca Home Sonbahar Kış 2017-2018 yeni sezonu
    28.08.2017
    A+
    A-

    Yeni sezon ürünleri ile sonbaharın huzurunu ve sakinliğini tasarımlarına yansıtan Karaca Home, mavinin dinginliğini evinize taşıyor

    Tatiller ve seyahatlerle rengârenk geçen koskoca bir yazın ardından şehire dönüş başladı.

    Yazın rehavetini üzerimizden atarak, evlerimizi yenilemenin sonbahara hazırlamanın yolu Karaca Home’dan geçiyor. Karaca Home, yeni sezonda Calm Blue teması ile mavinin huzurlu hissini evlerinizde yaşatıyor.

    Evimizi özledik

    Yeni sezon sonbahar/kış koleksiyonunu tüketicisi ile buluşturan Karaca Home,

    mavinin en sevilen tonlarını, sezon trendlerini yansıtan tasarımlarla harmanlayarak evimize yapacağımız yeni dokunuşları taçlandırıyor. Calm Blue koleksiyonunda yer alan mavi, koyu mercan ve toprak tonlarının muhteşem uyumu sonbahar sahillerinin eşsiz dalgalarını ve huzur veren martı seslerini yatak odalarınıza taşıyor. Yastık kılıf desenlerinde kullanılan nakış işleme detayları, farklı motifler ile bir arada kullanılırken jean görünümlü nevresim takımları yatak odalarınızın havasını değiştiriyor.

    Karaca Home 2017-2018 Sonbahar Kış koleksiyonuyla sunduğu yeni ve her zevke hitap eden ürün seçenekleriyle yaşam alanlarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.