DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca ile barbekü keyfi

    Karaca ile barbekü keyfi
    21.08.2017
    A+
    A-

    Kalabalık bayram sofralarına ve sevdiklerinizle paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca, barbekü seti ile yazın vazgeçilmezlerinden olan barbekü keyfini pratik kullanımı ile sizlerle buluşturuyor.



    Hafta sonları ailece toplanıldığında keyfe dönüşen barbekü, Kurban Bayramı’nda Karaca ile bayram sofralarınıza lezzet katacak. Barbekü keyfini evde zahmetsizce ve pratik bir şekilde yaşamak isteyenler için tasarlanan Karaca barbekü seti ve aksesuarları ile mutfakta usta bir şefe dönüşeceksiniz.

    Karaca barbekü seti ile yaptığınız lezzetli yemekleri, dostlarınızla veya ailenizle bayram sofralarınızda paylaşabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile de öne çıkan ürünlerden ayaklı barbekü, barbekü saklama kutusu, 4 parça et bıçağı, et ızgarası, baharat seti, kesme seti, maşa, temizleme kiti, şiş seti ve sebze ızgarası ile barbekü keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Barbekü keyfini sizlerle buluşturan Karaca, Kurban Bayramı’nda kuracağınız sofralara pratik çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.