DOLAR 32,5189
EURO 34,7948
ALTIN 2420,756
BIST 9710,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca Pasta Takımları ile unutulmaz çay saatleri

    Karaca Pasta Takımları ile unutulmaz çay saatleri
    05.07.2019
    A+
    A-

    Özenle, zevkli şekilde hazırlanan çay saatleri için Karaca’nın pasta takımları keyfi sürülecek zamanlar vadediyor.

    Karaca’nın pasta takımları ile hazırlanan çay saatleri Sunrise Pink Pasta Takımı ile renkleniyor. Pembe hakim renklerin altın sarısı çizgilerle tamamlandığı Pasta Takımlarının donattığı sofralarda günün en unutulmaz saatleri yaşanıyor.

    Karaca imzasıyla ve titizlikle hazırlanmış çay saatleri Sunrise Pink Pasta Takımı ile tasarlanmış sofralarda aileleri, akrabaları, komşuları buluşturuyor. Yaz tatillerinde, özellikle de açık havada en sevilen zaman olan çay saatleri lezzetleri kadar tarzı ile de keyfe keyif katıyor. Karaca’nın Sunrise Pink Pasta Takımı da servislik, 6 adet pasta tabağı, 6 adet çay fincanı ve tabağı ile sevdiklerinizi uzun ve neşe dolu sohbetlerde ağırlamanız için sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.