DOLAR 32,5627
EURO 34,9852
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca’dan iki yeni mağaza

    Karaca’dan iki yeni mağaza
    02.05.2017
    A+
    A-

    İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, City’s Nişantaşı ve Emaar Square AVM’de açtığı yeni mağazalarıyla fark yaratıyor.

    Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı ürünleriyle evlerdeki mutlu anlarınızın bir parçası olan Karaca, City’s Nişantaşı ve Emaar Square AVM’deki yeni mağazalarını hizmete açtı.

    Markanın mutfak, sofra, küçük ev aletleri, ev tekstili ve aksesuar kategorilerindeki ürünlerinin satışa sunulduğu City’s Nişantaşı mağazası 160, Emaar Square AVM’deki mağazası ise 210 metrekarelik alanda ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Yeni mağazalarda Jumbo, Joseph&Joseph, Bugatti, Nespresso, Zwilling, Victorinox gibi markaların ürünleri de yer alıyor. Karaca’nın dünyada bir ilki gerçekleştirerek gerçek inciden ürettiği, dünyanın en değerli yemek takımı Fine Pearl’ün yanı sıra ödüllü Everest çatal bıçak setleri de yeni mağazalarda Karaca tutkunlarıyla buluşuyor.

    Zarif, estetik ve benzersiz tasarımları ile sofralara ışıltı saçan Karaca, yepyeni mağazasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.