DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karadeniz’in en büyük seramik plazası açıldı

    Karadeniz’in en büyük seramik plazası açıldı
    16.04.2018
    A+
    A-

    Bien’in, Kutluser Mağazası 14 Nisan Cumartesi günü Samsun Çarşamba İlçesi’nde saat 14.00’da düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Kutluser Mağazası’nın sahibi Serhat Kurt yaptı. Açılışta Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilleri, Vali Osman Kaynak, birçok siyasetçi, Bien’in kurucusu Nurullah Ercan, Bien yöneticileri ve Bien çalışanları katıldı.

    Kutluser’in mağaza açılışına özel düzenlediği törene Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Valisi Osman Kaynak, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Ticaret Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe kaymakamları, Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Bien Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Bien Seramik Satış Grup Başkanı Metin Savcı, Bien Bölge Müdürleri, Bien yöneticileri ve çalışanları katıldı.

    12 BİN M2 ALANDA HİZMET VERECEK

    Kutluser Mağazası açılış konuşmasını mağaza sahibi Serhat Kurt yaptı. Kurt konuşmasında 1991 yılında babalarının kurduğu nalbur dükkanı ile sektörde başlangıç yaptıklarını babalarından aldıkları değerlerle ve oluşturdukları vizyon ile mesleklerini bugün 12 bin m2 arsa üzerinde 7500 m2 kapalı alanı, 9 bin m2 depolama alanı ve 41 çalışan ile günümüz çalışma koşullarına uygun ve çağdaş, rekabetçi, üretken bir konuma getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Kutluser Ailesi olarak bugün ulaştıkları noktayı hayal ederek başladıklarını, hedeflerini belirlerken bu hedeflerin ulaşılabilir olmalarına dikkat ettiklerini, yatırımlarına yön verirken iş ortaklarının görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını sözlerine ekledi. Tüm bunları yalnız yapmadıklarını söyleyen Kurt ‘’Önce ailelerimiz var ki onlar her kararımızın arkasında durarak güç verdiler. Bize inanan ve aynı hedefe odaklanmış onlarca yol arkadaşımız yanımızda oldular. Öncelikle Bien Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Nurullah Ercan olmak üzere her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

    Serdar Kurt’un konuşmasının ardından sırasıyla Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Valisi Osman Kaynak konuşma yaparak mağazanın Samsun’a ve bölgeye hayırlı olmasını dilediler.

    KARADENİZ BÖLGESİ’NİN EN BÜYÜK MAĞAZASI

    Bien Seramik’in, Samsun’daki yeni mağazası 4 katlı ve 7 bin 500 m2 kapalı alanda hizmet verecek. Depo ve açık alanlarla toplam 9 bin m2’lik alanda 50 canlı mekan bulunuyor. Banyo canlı mekanlarının yanı sıra Bien’in 20 mm’lik ürünlerini sergilediği havuz ve bahçe konseptleri, ek olarak otel konsepti ve 1+1 ev konsepti gibi birçok farklı canlı mekan tasarlanmış. Mağazada satış ofisleri, büyük toplantı odalarına ek olarak kafeterya ve çocuk oyun alanı da mevcut. 2018 yılı yeni ahşap ürünlerle beraber tüm ahşap serilerinin sergilendiği alan, 15x90cm, 15x60cm, 22x90cm, 60x60cm, 50x50cm ürünlerin sergilendiği alan, 2018 yılı 60×60 ve 60×120 ürünlerin sergilendiği alan, 40x120cm ebatlı koleksiyonların tamamının sergilendiği alanlar mevcut. 2018 koleksiyonunun tümünün teşhir edildiği mağazada Bien’in tüm ürünlerini de bulmak mümkün.

    Mağaza mimarların, tüketicilerin ve tüm projelerin ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklükte ve nitelikte.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.