DOLAR 32,3372
EURO 35,1744
ALTIN 2247,278
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karakteristik bir tasarım: ISVEA ESSE

    Karakteristik bir tasarım: ISVEA ESSE
    10.04.2018
    A+
    A-

    Tasarım anlayışının farklı bir boyut kazandığı banyo dekorasyonunda artık estetik olduğu kadar, karakterinizi de yansıtan tasarımlar ön planda. İtalyan ISVEA’nın en yeni armatür serisi Esse, karakteristik tasarımı ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

    Tasarım alanında aldığı sayısız uluslararası ödülle dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA’nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyoların en özel yaşam alanlarımızdan biri olduğunu ve bu mekanların kişisel özelliklerimize, konfor anlayışımıza ve estetik zevklerimize hitap edecek karakteristik çizgilere sahip olması gerektiğinin altını çiziyor. Ettore Giordano, bu bakış açısı ile tasarladığı armatür serisi Esse’nin tasarımında “S” harfinin akıcı formundan esinlendi.

    Hem fonksiyonel hem de çevreci bir armatür

    Günümüzde kullanıcılar banyo dekorasyonundaki tasarım anlayışı kadar tasarımların içeriği konusunda da oldukça duyarlı. Özellikle çevreci ürünler son zamanların en popüler ürünleri arasında yerini alıyor. ISVEA’nın yeni serisi Esse de, AquaPlus özelliği sayesinde dakikada 9 lt su tasarrufu sağlayarak çevreci bir tutum sergiliyor.

    3 farklı renk seçeneği

    Banyolara kusursuz estetiği getiren Esse Serisi’nde krom, beyaz-krom ve siyah-krom renk alternatifleri sunan lavabo bataryasının yanı sıra banyo bataryası da yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.