DOLAR 32,4962
EURO 34,8173
ALTIN 2485,07
BIST 9551,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kärcher ödüle doymuyor

    Kärcher ödüle doymuyor
    07.02.2018
    A+
    A-

    Yeni inovasyonlarla ürün portföyünü her geçen yıl büyüten Kärcher, ev tipi ve profesyonel ürünleriyle ödüle doymuyor. 2017 yılında 4 iF Tasarım Ödülü’ne layık görülen Kärcher, ödüllü ıslak-kuru elektrikli süpürgeleri, şarjlı cam temizleme makineleri ve yüzey temizleyicileriyle de hayatı kolaylaştırıyor.

    Alman mucit Alfred Kärcher’den aldığı inovasyon bayrağını günümüze taşıyan Kärcher, tasarım ödüllü ürünleriyle büyümeye devam ediyor. Profesyonel ve ev tipi olmak üzere iki kategoride geniş bir ürün portföyüne sahip olan Kärcher, 1995 yılından bu yana iF Design Awards’dan ödüllerle dönüyor.

    Tüm temizlik ihtiyaçlarına cevap veriyor

    80 yıldan fazla bir süredir tüm dünyada hem profesyonel hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunan Kärcher, her yıl geliştirdiği yeni teknolojilerle daha verimli ve etkili temizlik sunmak için çalışıyor. iF Awards, Red Dot ve Green Good tasarım ödüllerinden 2017 yılında da 6 ödülle dönen Kärcher, geniş ürün portföyüyle gerek profesyonel gerek ev tipi tüm temizlik ihtiyaçlarına cevap veriyor.

    Kärcher’in Türkiye’de en popüler ve iF ve Red Dot ödüllü ürünleri arasında yer alan WV 50 İlk elektrikli Window Vac, şarjlı cam temizleme makinesi, FC 5 ıslak – kuru yüzey temizleyici ve WD4 ile WD6 ıslak-kuru elektrikli süpürgeleri kullanıcı dostu ve fonksiyonel özellikleriyle profesyonel temizliği evlere taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.