DOLAR 32,525
EURO 34,7424
ALTIN 2488,347
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kärcher’den profesyonel temizliğe en ‘Sessiz’ çözüm

    Kärcher’den profesyonel temizliğe en ‘Sessiz’ çözüm
    09.01.2018
    A+
    A-

    Oteller, ofisler ve hastaneler, profesyonel temizliğe en çok ihtiyaç duyulan yerlerden. Özellikle bu alanlarda temizlik yapılırken ses seviyesinin düşük olması gerekiyor. Alman temizlik devi Kärcher, bu soruna T 15/1 elektrikli süpürgeyle cevap veriyor. Sadece 59 dB (desibel) ses seviyesine sahip, sınıfının en sessizi T 15/1, yüksek emiş gücü ve taşınabilirliği ile profesyonel temizlik gerektiren alanlarda en büyük yardımcı oluyor.

    Alman temizlik devi Kärcher, sessiz ve etkili bir profesyonel temizlik arayanların sorunlarına T 15/1 elektrikli süpürgeyle çözüm oluyor. 59 dB (desibel) ses seviyesiyle sınıfının en sessizi T 15/1 elektrikli süpürge, otel, hastane, ofis gibi profesyonel temizlik gerektiren alanlarda emiş gücü ve taşınabilirliği ile de fark yaratıyor. T 15/1’in emiş gücü, gürültü seviyesinde belirgin bir artış olmadan, tutma yerinden kolayca ayarlanabiliyor.

    15 litre atık deposuyla kesintisiz temizlik

    15 litre atık deposuna sahip T 15/1, bu sayede uzun süreli kesintisiz temizliğe imkan tanıyor. Klasik kağıt filtre torbasından yaklaşık iki kat daha yüksek kapasitesi olan yırtılmaya karşı korumalı filtre torbasıyla sahip T 15/1, filtre kullanımını en aza indirerek bütçeye de katkı sağlıyor. T 15/1, profesyonel temizliğin zorlu koşullarına karşı da oldukça dayanıklı. Kärcher’in sessiz temizlik uzmanı, tüm gövdesini çevreleyen darbeye dayanıklı kenara ve esnek, güçlü bir madde olan poliüretan kabloya sahip. T 15/1, sadece 8 kg ağırlığıyla da ister elde ister temizlik araçlarının arkasında kolayca taşınabiliyor. Döşeme aparatı, detay aparatı, kalorifer fırçası gibi aksesuarlarla tüm temizlik ihtiyaçlarına etkili bir şekilde cevap verebilen T 15/1, tüm aksesuarlarını doğrudan makinenin üzerinde depolayabiliyor. Böylece kullanıcı ihtiyacı olduğunda gerekli aksesuara anında erişebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.