DOLAR 32,5648
EURO 34,6602
ALTIN 2502,124
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kärcher’le cam yüzeylerde kusursuz ve lekesiz temizlik

    30.04.2018
    A+
    A-

    Cam ve ayna gibi yüzeyleri lekesiz ve iz bırakmadan temizlemek çoğu zaman en zahmetli ve vakit alan işlerin başında gelir. Alman temizlik devi Kärcher yeni nesil Window Vac Şarjlı Cam Temizleme Makinesi ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Üstelik Kärcher Window Vac 1 sadece 500 gr ağırlığı ile temizliği kolaylaştırıyor, hem zaman hem de işgücünden tasarruf sağlıyor. Size de lekesiz, parlayan camlarınızın ışıltısını yaşamak kalıyor.

    Cam ve ayna gibi yüzeyleri lekesiz, iz bırakmadan, fazla efor sarf etmeden temizleyerek, parlatmayı kim istemez? Alman temizlik devi Kärcher, hayatı kolaylaştıran temizlik çözümleriyle imdadınıza yetişiyor. Kärcher’in yeni nesil Window Vac 1 Şarjlı Cam Temizleme Makinesi sadece 500 gr ağırlığı ve pratik kullanımı ile tüm cam yüzeyleri zahmetsizce temizliyor, iz ve leke bırakmıyor. Geleneksel yöntemlere göre çok daha hızlı ve kolay temizlik sunan Window Vac Şarjlı Cam Temizleme Makinesi, pencere temizliğinden çok daha fazlasını vaat ediyor. Banyo fayansları, duşa kabinler, aynalar ve aklınıza gelen tüm cam yüzeylerde kusursuz sonuçlar veren Window Vac, ihtiyaç ve beklentilerinize göre tasarlanmış özel aksesuarları ve aparatlarıyla hem ulaşılamayacak yerlere ulaşıyor hem de sizi ekstra zaman ve işgücü kaybından kurtarıyor.

    Akülü olmasıyla daha esnek bir kullanım imkanı sunan Kärcher Window Vac, tek seferde ve kusursuz temizlik deneyimi yaşatıyor. Ayrıca Kärcher’in tüm temizlik çözümleri kimyasal temizlik maddesi kullanımını azaltarak çevreye ve insan sağlığına da katkı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.