DOLAR 32,4734
EURO 34,7608
ALTIN 2477,288
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karne Hediyesi İstanbul Akvaryum’dan: İstanbul Akvaryum’a karnenle git yüzde 30 indirim kazan

    Karne Hediyesi İstanbul Akvaryum’dan: İstanbul Akvaryum’a karnenle git yüzde 30 indirim kazan
    09.06.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük tematik akvaryumu, Türkiye’nin ise en büyük akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, okulların yaz tatiline girmesini özel bir kampanyayla kutluyor. İstanbul Akvaryum’a karneleriyle gelen çocuklar yüzde 30 indirimden faydalanarak, akvaryumun benzersiz dünyasının keyfini çıkarıyor. 17 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, 17 tema ve 1 yağmur ormanından oluşan gezi rotasıyla yaz tatili boyunca tüm öğrencileri bekliyor.

    Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 9-23 Haziran tarihleri arasında tüm çocukları akvaryumun eşsiz dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Çocuklar yaz tatiline İstanbul Akvaryum’un 17 tema ve 1 yağmur ormanından oluşan gezi rotasıyla başlıyor. Üstelik 9-23 Haziran tarihleri arasında akvaryuma karneleriyle gelen çocuklar yüzde 30 indirimden de faydalanabiliyor. Köpek balıkları ile dalış, aynalı labirent gibi heyecanlı ve eğlenceli aktivitelere de ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, çocuklara tadına doyamayacakları aktiviteler ve heyecanlı keşifler vaat ediyor.

    Türkiye’nin ilk kutup penguenleri İstanbul Akvaryum’da!

    İstanbul Akvaryum Türkiye’nin ilk Gentoo türü soğuk iklim penguenlerine de ev sahipliği yapıyor. 17 tema ve 1 yağmur ormanıyla 17 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, İstanbul Boğazı’ndan Kızıldeniz’e, Cebelitarık’tan, Panama Kanalına dünyanın dört bir yanından kara ve deniz canlılarını gözler önüne seriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.