DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karnesini alan minikler Hilltown, Optimum, Piazza ve Kozzy’de buluşacak

    Karnesini alan minikler Hilltown, Optimum, Piazza ve Kozzy’de buluşacak
    16.01.2018
    A+
    A-

    Bulundukları bölgelerdeki alışveriş ve sosyal yaşamın cazibe merkezi haline gelen Hilltown, Optimum, Piazza ve Kozzy AVM’ler, 19 Ocak Cuma günü karne alacak minikleri birbirinden renkli etkinlikler ile eğlencenin zirvesine çıkartacak.

    İstanbul Hilltown, 18 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında 12.00 – 20.00 saatleri arasında “Kral Şakir ve Çocuk Olmak” etkinliği ile miniklere eğlence dolu bir karne hediyesi sunacak. Her yaştan çocuğun ücretsiz olarak faydalanabileceği etkinliğe, 27 Ocak Cumartesi günü ünlü animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu da katılacak. Minikler, etkinlikte yer çekimsiz ortam ile ters köşe olurken Kral Şakir’in imzası haline gelen Fil Necati parçalarını birleştirerek kendi Fil Necatilerini yapacak.

    İstanbul ve Ankara Optimum, Lego Etkinliği” Adana Optimum ise, Lego Ninjago Yapım Etkinliği” aktiviteleri ile minik misafirlerine eğlence dolu bir karne hediyesi sunacak. Çocuklar, özel olarak tasarlanmış etkinlik alanında, dünyanın en ünlü oyunlarından olan Lego ile eğlencenin tadını çıkaracak. Etkinlik, 19 – 27 Ocak tarihleri arasında saat 12.00’dan 19.00’a kadar İstanbul Optimum’da, 19 – 28 Ocak tarihleri arasında saat 12.00’dan 20.00’a kadar Adana Optimum’da, 29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında saat 13.00’dan 20.00’a kadar ise Ankara Optimum’da düzenlenecek.

    İstanbul Kozzy, 19 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında karnesi ile beraber gelen tüm öğrencilere tiyatro bileti hediye edecek. Çocuklar, Kutup Macerası, Çirkin Ördek Yavrusu, İnci Krallığı Prensesleri Müzikali, Kediler Sokağı Müzikali, Oz Ülkesi, Çizmeli Kedi, Alâeddin’in Lambası, Heidi ve Külkedisi Müzikali gibi birbirinden eğlenceli tiyatroları Kozzy’de ücretsiz olarak izleyebilecek.

    İzmir Optimum ve Samsun Piazza, sömestr tatilinde “Buz Devri Macera Labirenti” etkinliği ile minik misafirlerini Buz Devri filminin unutulmaz karakterleri Sid ve Scrat ile buluşturacak. Etkinlik, 20 – 26 Ocak tarihleri arasında 12.00’dan 20.00’a kadar Türkiye’de ilk kez İzmir Optimum’da gerçekleşirken, 29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında 12.00’dan 20.00’a kadar da Karadenizli minikler için Samsun Piazza’da düzenlenecek. “Buz Devri Macera Labirenti” etkinliğine, etkinlik tarihleri boyunca, aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş Optimum ve Piazza Club üyesi ailelerin çocukları ücretsiz olarak katılabilecek.

    Şanlıurfa Piazza, 19 – 25 Ocak tarihleri arasında 14.00 – 19.00 saatleri arasında seanslar halinde gerçekleşecek olan “Eskimo Köyü” etkinliği ile Şanlıurfalı miniklerin eğlence noktası olacak. 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin 4 ile 12 yaş arasındaki çocukları, Piazza’nın etkinlik alanında kurulacak olan platformda, dünyanın en kuzeyinde yaşayan insanların hayatını keşfe çıkacak.

    Kahramanmaraş Piazza, 19 – 25 Ocak tarihleri arasında 13.00’dan 18.00’a kadar tüm minikleri “Korkusuz Korsanlar” etkinliğinde bir araya getirecek. Kahramanmaraşlı miniklerin ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikte, birbirinden eğlenceli oyunlar ve el becerilerini geliştirebilecekleri atölyeler gerçekleştirilecek.

    Hilltown, Optimum, Piazza ve Kozzy, minik ziyaretçileri için düzenleyeceği etkinlikler ile yarıyıl tatilini coşkuyla kutlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.