DOLAR 32,5622
EURO 34,8865
ALTIN 2434,64
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karneyi alan buz pistine koşacak

    Karneyi alan buz pistine koşacak
    21.01.2018
    A+
    A-
    İzmir Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu’ndan öğrencilere “karne hediyesi” geldi. Buz Salonu, 19 Ocak Cuma ile 25 Ocak Perşembe günleri arasında ilk ve ortaöğrenim öğrencilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 yıl önce Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete aldığı Buz Sporları Salonu, bu kez sömestr tatiline giren öğrencilere karne hediyesi verdi. İlk ve ortaöğrenimde okuyan minikler ve gençler, 19 Ocak Cuma ile 25 Ocak Perşembe günleri ücretsiz olarak buz pistinde kayabilecekler.
    İzmirli ailelerin gözde branşlarından biri haline gelen, çocuklar tarafından da oldukça sevilen buz sporları pisti, okulların kapandığı ilk günden yine dolup taşacak. Buz üzerinde gönüllerince eğlenecek öğrenciler, dönemin stresini de atmış olacak.
    Buz pistinde kaymak isteyen öğrenciler, hafta içi 13.00-15.00, hafta sonu ise 13.00-16.00 saatleri arasında bu ücretsiz hizmetten yararlanabilecek. Sabah 09.00 ile 13.00 arasında ve 16.00’den sonra ise salonda Büyükşehir Belediyesi’nin Buz Pateni, Buz Hokeyi, Senkronize Kulüp sporcuları ile engelli vatandaşlar ve Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinde yer alan erişimi kısıtlı çocukların antrenmanları yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.