DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karo halı sektörünün önde gelen marka ve modelleri Karohalici’da

    Karo halı sektörünün önde gelen marka ve modelleri Karohalici’da
    11.09.2018
    A+
    A-

    Voxflor, Burmatex, Flotex ve Artlines gibi dünyanın önde gelen karo halı markaları Türkiye’de ilk defa www. karohalici. com’da bir arada satışa sunuluyor. Sitede ayrıca büyük projeler için fiyat teklifi, daha küçük proje ve metrajlar için e-ticaret online satış hizmeti de veriliyor.

    Karo, rulo, altıgen formlarda renkli, yaratıcı, şık tasarımları ile Voxflor, son teknoloji ürünü ve son trendi tasarım modelleriyle Burmatex, yüzeyindeki grafik, dijital ve yenilikçi tasarımlarıyla yüksek teknoloji ofis halısı Flotex ürünleri www. karohalici. com’da. Karo halının yanında plank ve rulo halı satışı da yapılan sitede her proje ve bütçeye uygun fiyatlı ofis halıları İstanbul stoklu olarak bir arada bulabilmek mümkün.

    İstanbul içi hızlı teslimat ile Türkiye’nin tüm illerine 7/24 ve yüzde 100 kalite güvencesi ile hizmet sunan www. karohalici. com, Ateco Zemin güvencesiyle ziyaretçileriyle buluşuyor. Karo halıların zemine döşenmesi noktasında ISG sertifikalı uygulama personeli ile uygulama desteği de sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.