DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kart ücreti almayan, müşterisine kart aidatı veren ilk kredi kartı iki yaşında

    Kart ücreti almayan, müşterisine kart aidatı veren ilk kredi kartı iki yaşında
    07.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, kredi kartıyla yapılan gereksiz harcamaların önüne geçme ve tasarrufu teşvik etme fikrine odaklanarak müşterilerine sunduğu Sağlam Kart ile eğitim ve sağlık alanında vade farksız 5 taksit imkânı sunmaya devam ediyor. Yıllık kart ücreti olmayan, düzenli kullanım ve ödemelerde 50 TL değerinde Altın Puan vererek Türkiye’de müşterisine kart aidatı ödeyen ilk kredi kartı Sağlam Kart ikinci yaşını kutluyor.

    Türkiye’de tüketiciler tarafından 65,5 milyonun üzerinde kredi kartı kullanılıyor. Alışveriş ve farklı ödemelerini kredi kartıyla yapanların sayısı ise her geçen gün artış gösteriyor. Bankalararası Kart Merkezi tarafından açıklanan verilere göre Eylül ayında kredi kartıyla yapılan ödeme tutarı 65 milyar TL’yi aştı. Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin Temmuz 2018 verileri, 2,3 milyon üzerinde kişinin kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe intikal ettiğini veya yasal takibinin devam ettiğini gösteriyor.

    Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, kredi kartı kullanımında özenli olunması noktasından yola çıkarak hizmete sundukları Sağlam Kart ile müşterilerine destek olduklarına dikkat çekti. Sağlam Kart’ı bütçe dostu olarak tanımladıklarını ifade eden Mehmet Oral, “Bu kart ile ihtiyaç duydukları anda müşterilerimizin yanında oluyoruz. Burada özellikle dikkat çektiğimiz konu ihtiyaç. Sağlam Kart’ı, müşterilerimizin gereksiz harcamalarını önlemek ve temel ihtiyaçtan kaynaklanan harcamalarında kullanmalarını sağlamak üzere kurguladık. Sağlam Kart ile müşterilerimize sağlık ve eğitim sektöründe vade farksız 5 taksit imkânı sunuyoruz” dedi.

    Puanlar altına veya paraya çevriliyor

    Yıl boyunca her ay 200 TL ve üzerinde kullanım yapan ve hesap özetini vaktinde ödeyen müşterilerine 50 TL değerinde altın puan verdiklerini belirten Mehmet Oral, “Sağlam Kart ile müşterilerimize kısıtlı ve süreli puanlar yerine diledikleri şekilde kullanabilecekleri veya tasarruf edebilecekleri altın puan hediye etmeyi tercih ettik. Kartımızı düzenli kullanan müşterilerinin 50 TL’leri bu yıl Şubat ayı itibarıyla hesaplarına yatmaya başladı. Bundan sonra her yıl bu uygulamamızı devam ettirmeyi planlıyoruz. Sağlam Kart’ın kazandırdığı altın puanlar ise 10 TL’yi aştığında müşterilerimizin Altın Cari Hesabına aktarılıyor. Sağlam Kart sahipleri, bu hesaptaki altınlarını biriktirebiliyor, TL’ye çevirebiliyor ya da gram altın olarak şubelerimizden alabiliyor. Sektöre yeni bir bakış açısı getirdiğine inandığımız Sağlam Kart ile Kuveyt Türk’ün ‘Sağlam Bankacılık’ anlayışı doğrultusunda attığımız adımlara bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz” diye konuştu.

    Sağlık ve eğitimden yol yardımına

    Sağlık ve eğitim sektöründe* vade farksız 5 taksit imkânı sunan kart, taksit ve altın puan ayrıcalıklarıyla Kuveyt Türk müşterilerinin alışveriş yükünü hafifletirken nakit avans özelliğiyle de acil nakit ihtiyaçlarını karşılıyor.

    Sağlam Kart yalnızca ödeme noktasında değil ihtiyaç duyulan her anda Kuveyt Türk müşterilerinin yanında oluyor. Kart sahipleri, konut, seyahat, yol yardımı ve concierge hizmetleri gibi pek çok alanda Sağlam Kart asistan hizmetlerinden faydalanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.