DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kartal Wings sakinleri 8.500 metrekarelik yeşil alanda nefes alacak

    Kartal Wings sakinleri 8.500 metrekarelik  yeşil alanda nefes alacak
    03.04.2018
    A+
    A-

    12 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. %70’i peyzaj alanına ayrılan proje, özellikle çocuklu aileler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

    Özgün mimarisi, konforlu ve geniş daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı ve sosyal donatıları ile Kartal‘ın dikkat çekici konut projeleri arasında yer alan Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile sakinlerine doğayla iç içe, huzurlu bir yaşam sunuyor. Güçlü bir finansal altyapıya sahip olan Amad Gayrimenkul ve inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kartal Wings arazisinin %70’i, ailelerin ve çocukların mahalle atmosferinde bir araya gelmeleri ve doğayla iç içe vakit geçirebilmeleri amacıyla yeşil alan olarak tasarlanıyor.

    Kartal Wings‘te Adeta Koru Tadında Geniş Yeşil Alan

    Kartal Wings’in mimarı Cem Bender, proje bünyesinde sakinlere ait adeta  koru tadında geniş bir yeşil alan tasarladıklarını, yeşille iç içe sakin bir mahalle ortamı oluşturduklarını ifade ediyor. Bender, projeyi yeşil bir dokuyla çevrili üç blok olarak tasarlayıp, birbirlerine engel olmayacak şekilde konumlandırdıklarını belirtiyor.

    Kartal Wings‘in 8.500 metrekarelik peyzaj alanında her türlü sosyal donatı da yer alıyor. Kat maliklerinin günlük alışverişlerini yapabilecekleri 9 dükkana yer verilen proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, iki sauna, iki Fin hamamı, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik kontrol ve kapalı otopark bulunuyor.

    Yeşil ile Mavinin Buluştuğu Seyir Terası

    Kapanmaz deniz manzarasına sahip olan Kartal Wings‘in C blok 5. katında ise ortak kullanıma açık, Marmara denizine bakan, 425 metrekarelik bir seyir terası da yer alıyor. Ailelerin güzel vakit geçirerek dinlenebilecekleri bir ortam olarak tasarlanan seyir terası, Adalar‘a hakim konumda bulunuyor. Kişilerin ödeme gücüne göre, firma bünyesinde taksitlendirme ile ödeme kolaylığı sağlanan projede, dairelerin metrekaresi ortalama 5.000 TL’den satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.