DOLAR 32,5605
EURO 34,9894
ALTIN 2421,79
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KasapDöner’e Altın Marka ödülü

    KasapDöner’e Altın Marka ödülü
    02.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en sıra dışı döner markası KasapDöner, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “Altın Marka” seçildi.

    Gerçekleştirdiği alışılmışın dışında reklam kampanyaları, bifteklik etten döneri ve konseptiyle Türkiye’nin en sıra dışı döner markası olan KasapDöner, ‘Altın Marka’ ödülünün sahibi oldu.

    TÜKETİCİ MEMNUNİYETİ YÜKSEK OLAN MARKA

    KasapDöner, Türkiye’nin ilk tüketici örgütü olarak 1986’da kurulan Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nin (TTKD) tarafından düzenlenen “Altın Marka” ödülüne layık görüldü. TTKD tarafından değişik illerden ve değişik sektörlerden seçilen, en önemlisi de haklarında tüketici şikayeti bulunmayan firmalardan seçilen Altın Markalar, ödüllerine 30 Eylül Cumartesi günü TTKD Genel Merkezi’nde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

    “TÜKETİCİ OLMAZSA BİZ DE OLMAYIZ”

    Konuyla ilgili açıklama yapan Global Restoran Yatırımları A.Ş Genel Müdürü Bahar Özürün, KasapDöner olarak, bir tüketici hakları örgütünün layık gördüğü bu ‘altın marka’ ödülünün kendilerini gururlandırdığını belirterek, ‘’Bu tip ödüller, markamızın tüketici tarafından kabul edildiği ve güvenilir marka olarak görüldüğü anlamına geliyor. Özellikle Altın Marka ödüllerinin en temel kriteri olan ‘hakkında tüketici şikayetinin bulunmaması’ özelliği bizim için çok önemli. Bu, KasapDöner’in tüketici nezdindeki itibarının ne kadar yüksek olduğunun göstergesi” dedi.

    “TÜKETİCİ YORUMLARINDA ÇOK HASSASIZ”

    Tüketiciden gelen geri dönüşlerin kendileri için son derece önemli olduğunun altını çizen Özürün, “Tüketicilerden gelen yansımaları titizlikle değerlendiriyoruz, çünkü perakende gıda hizmetinin başarısı demek mutlu misafirler demektir. Mutlu misafirlerimiz olmazsa da biz olamayız. Gelen en ufak bir yorumu bile olumlu bir şekilde neticelendirmeden işin peşini bırakmıyoruz. Bir olumsuzluk yaşanmışsa muhakkak telafi ediyoruz’’ diye konuştu.

    ALTIN MARKA ÖDÜLLERİ HAKKINDA

    TTKD tarafından tüketiciler arasında sektörde markaya ilgi derecesinin araştırılması ve beğeni derecesinin ölçülmesiyle oluşturulan Altın Marka ödülleri, kendi alanında en beğenilen ve tercih edilen markalara veriliyor. Ödül almaya hak kazanan marka, TTKD tarafından verilen “Altın Marka Tüketici Ödülü” ve “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logolarını şubelerinde kullanmaya hak kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.