DOLAR 32,5679
EURO 34,8805
ALTIN 2437,309
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KasapDöner’in yeni reklam filmi yayında

    KasapDöner’in yeni reklam filmi yayında
    02.12.2017
    A+
    A-

     

    Dönerin sıra dışı markası KasapDöner’in yeni kampanyası için hazırladığı reklam filmi görücüye çıktı. KasapDöner’in arkasındaki 70 yıllık Sarıtaş Et tecrübesine ve yüzde 100 yerli sermayesine vurgu yapılan reklam filminin altında önemli isimlerin de imzası yer alıyor.

    KasapDöner, perakende ve yeme-içme sektöründe gündem yaratan reklam filmlerine bir yenisini daha ekledi. KasapDöner’in arkasındaki 70 yıllık Sarıtaş Et tecrübesine ve yüzde 100 yerli sermaye yapısıyla yerli üretiminin altının çizildiği reklam filminde, alanının önemli isimleri de yer alıyor.

    BABADAN DEĞİL, DEDEDEN ETÇİYİZ

    Geleneksel bir kasap dükkanında kasap dede ile başlayan reklam filmi, torunun dededen işi devralarak kasap dükkanını KasapDöner şubesine çevirmesiyle devam ediyor. Bu sırada KasapDöner’in, 100 gram porsiyon dönerin 19,50 TL olan fiyatını 16,90 TL’ye indirdiği yeni kampanyasına da vurgu yapılıyor. Böylece KasapDöner’in kardeş firması, 70 yıllık et tecrübesi Sarıtaş Et’in KasapDöner markasına kazandırdıklarının altı çiziliyor.

    BAHAR ÖZÜRÜN: “İLKELERİMİZİ REKLAM FİLMİNE DE YANSITTIK”

    Konuyla ilgili konuşan KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün şunları söyledi: “Sarıtaş Et demek, üç kuşaktır sadece et işiyle uğraşan bir aile demek. Bu yeni reklam filmimizde de bu özelliklerimizi vurgulamak istedik. Oyuncu seçimini ve kurguyu da bu esaslara göre belirledik. KasapDöner olarak ürünlerimizi Afyon’da bulunan Sarıtaş tesislerinde yasal, hijyenik ve islami koşullara tam uygun olarak üretilen etlerden yapıyor, sadece but kısmındaki bifteklik etten döner üretiyoruz. İçinde kıyma bulunmayan dönerimizi çok sade bir marinasyonla terbiye ediyor, doğanın bize sunmadığı hiçbir katkıyı ürünümüze katmıyoruz. Kurucumuz Ahmet Sarıtaş’ın ‘Kendi yemeyeceğimiz bir yiyeceği, müşterimize sunmayız’ ilkesini her zaman devam ettireceğiz. Bunu yaparken de orijinal Türk dönerini dünya markası yapma hedefimizi sürdüreceğiz. ‘’

    DÖRDÜNCÜ KUŞAK DA REKLAMDA !

    Reklam filmi için belirlenen ekibin, alanının en iyi ve en uzman isimlerinden olması da dikkat çekiyor. Efsanevi televizyon dizilerinden Hatırla Sevgili’de geleneklerine bağlı Büyükadalı pastacı Hasan Aygün karakteriyle hafızalarda yer eden usta oyuncu Erdoğan Sıcak’ın da yer aldığı reklam filminde ayrıca Emre FakıoğluBelen Escavy ve Sarıtaş ailesinin 4. Kuşağını temsil eden Ezel Sarıtaş rol alıyor. Müziklerini ünlü sanatçı Barlas Erinç’in yaptığı filmin yönetmeni ise Can Fakıoğlu. 25 Kare Reklam Ajansı’ndan çıkan reklam filminin, KasapDöner’in daha önceki reklamları gibi büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

    KÜNYE

    • Reklamveren: KasapDöner

    • Reklam Ajansı: 25 Kare / Okan Turhan

    • Prodüksiyon: Longwalk Production

    • Yürütücü Yapımcı: Burak Kolcu

    • Yönetmen: Can Fakıoğlu

    • Görüntü Yönetmeni: Burak Barutçu /Hürcan Emre Yılmazer

    • Reklam Müzikleri: Barlas Erinç

    • Oyuncular: Erdoğan Sıcak / Emre Fakıoğlu / Ezel Sarıtaş / Belen Escavy

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.