DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9139,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaşmir palto ve ceketlerde yeni bir anlayış

    Kaşmir palto ve ceketlerde yeni bir anlayış
    09.01.2018
    A+
    A-

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, erkek giyiminde bir ilki gerçekleştirerek palto tasarımlarında Thermo Eco Hydro Tech teknolojisiyle üretilen kaşmir kumaşlar kullanmaya başladı. Dünyanın en iyi kaşmir kumaş üreticisi Colombo ile çalışan markanın paltoları vücut ısısının her an aynı düzeyde tutulmasını sağlıyor, su geçirmez özelliğiyle şıklığı ve konforu doruğa çıkarıyor. Sezonun ruhuna ve en güncel trendlere göre şekillendirilmiş kaşmir ceketleri de, dirsek izi ve kırışıklık sorununu ortadan kaldırıyor; ipeksi dokuları ve şık görünümüyle hayranlık uyandırıyor.

    Tarzını hayatının her alanına yansıtan erkeklerin tercihi Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, dış giyim seçenekleriyle de göz dolduruyor. Kaşmir paltolar ve ceketlerle kışın en soğuk günlerinde dahi, seçkin görünümünü ve konforunu korumak mümkün oluyor. Dünyanın en iyi kaşmir kumaş üreticisi Colombo ile çalışan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, şimdi bir ilke imza atarak, Thermo Eco Hydro Tech teknolojisiyle üretilen kaşmir kumaşları paltolarında da kullanmaya başladı.

    Sabit mikro iklim özellikleri sunan bu kaşmir kumaşlar, vücudun ısısının hep aynı düzeyde kalmasını sağlıyor. Geleneksel kaşmire kıyasla mükemmel fitil yapısına sahip kumaşlar sayesinde paltolar aynı zamanda su geçirmez özellik kazanıyor ve en yüksek sızdırmazlık oranını garanti ediyor. Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, çoğunlukla spor kıyafetlerde kullanılan Thermo Eco Hydro Tech teknolojisini paltolarda da kullanarak, kaşmirin muhteşem şıklığına, yüksek performanslı kıyafetlerin konforunu da eklemiş oluyor.

    Dirsek izi ve kırışıklık sorununu ortadan kaldıran kaşmir ceketler

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut imzasını taşıyan kaşmir ceketler de erkeklerin kış tarzına özel bir dokunuş katıyor. Sezonun ruhuna ve en güncel trendlere göre şekillendirilmiş ceket modelleri, klasiklerin yanı sıra slim fit kesimlerle de sunuluyor. Dirsek izi ve kırışıklık sorununun ortadan kaldırıldığı kaşmir ceketler, ipeksi dokuları ve yumuşaklığıyla hayranlık uyandırıyor. Abdullah Kiğılı Exclusive Cut kaşmir ceketler, önemli bir iş toplantısı, özel bir akşam yemeği veya kişinin kendini şık hissetmek istediği anlarda ilk akla gelen tercih oluyor.

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut hakkında

    2006 yılından bu yana hizmet veren Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, Kiğılı’nın erkek giyimindeki 80 yıla yaklaşan tecrübesi ile seçkin tarzı buluşturuyor. Kişiye özel ölçü seçenekleri, organik liflerden sınırlı sayıda üretilen kaşmir ağırlıklı özel kumaşları ve terzi hassasiyeti sunan kusursuz işçiliğiyle Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, özgün ve şık bir stilin anahtarı oluyor. 8 şehirdeki 18 Abdullah Kiğılı mağazası ve abdullah.kigili.com adresinde müşterilerine hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.