DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaşmir Yapı yeni projesi Mavi Orkide ile Göksu Gölü’nü seyrettirecek

    Kaşmir Yapı yeni projesi Mavi Orkide ile Göksu Gölü’nü seyrettirecek
    12.05.2017
    A+
    A-

    Kaşmir Yapı, Ankara Eryaman’da Kaşmir Mavi Orkide projesine başladı. Göksu Parkı’nın yakınında konumlanan proje, göl manzarasıyla dikkat çekiyor

    Kaşmir Yapı, Ankara’nın çehresini değiştirecek projeler yapmaya devam ediyor. Eryaman’da Kaşmir Göl Evleri’ni tamamlayan ve 1.438 konutluk yaşam alanını Ankaralılarla buluşturan Kaşmir Yapı, yeni bir projeye başlıyor. ‘Daha fazla mavi şimdi daha yakın’ sloganı ile tanıtılan Kaşmir Mavi Orkide, hem konut hem de alışveriş merkezini bir arada sunuyor. Ankara’nın yükselen yatırım değerlerinden birisi olan Eryaman’da kurgulanan proje, 525 adet 4+1 konuttan oluşuyor.

    Kaşmir Mavi Orkide, lokasyonundan mimarisine, malzeme seçiminden sosyal donatılarına titizlikle çalışılmış, yüksek standartlı bir proje. İşlevselliğin ön planda tutulduğu projede ferah ve konforlu dairelere, sakinlerinin yaşamına değer katacak pek çok sosyal donatı eşlik ediyor. Kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna, yürüyüş parkurundan hemen her kademesinde Göksu Gölü manzaralı seyir meydanına, çocuk Oyun alanından saunaya pek çok ayrıcalık sunan proje, her bir daire için 2 kapalı otoparkı ve 7/24 sunduğu güvenlik hizmetiyle de hayatı kolaylaştırıyor. Bulunduğu bölgede Göksu Park’a en yakın konumu ile göl manzarasını dairelere konuk eden Kaşmir Mavi Orkide, göl manzarasının yanı sıra biyolojik göleti ile daha da zenginleştirilmiş peyzaj alanları sunuyor.

    Göl manzaralı tek alışveriş merkezi
    Kaşmir Mavi Orkide konutlarının hemen yanında konumlanan Kaşmir Center, bölgenin ihtiyaçlarına cevap veren markaları, kafe ve restoranları ile buluşma merkezi olmaya hazırlanıyor. Kademeli meydanları, süs havuzları, özel peyzaj uygulamaları, kendine ait otoparkı ile Kaşmir Center, Eryaman’ın ve Ankara’nın çekim merkezi olmaya aday. Ankara’da bir ilki de gerçekleştiren Kaşmir Center, göl manzaralı tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.