DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre İspanya pazarındaki gücünü artırıyor

    Kastamonu Entegre İspanya pazarındaki gücünü artırıyor
    09.02.2018
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre, sektörel gelişimlerin yakından takip edildiği dünyaca ünlü fuarlarda, farklı çözümler ve teknolojiler sunmaya devam ediyor. 6-9 Şubat tarihleri arasında düzenlenen FIMMA Maderalia Fuarı’na (Uluslararası Ağaç İşleme ve Dekorasyon Fuarı) katılan şirket, ürünlerini uluslararası arenada tanıtmaya devam ederken, kurduğu küresel çapta ilişkilerle sektöre değer katıyor.

    Ağaç panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre, İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleşen FIMMA Maderalia’da ülkemizi temsil etti. İspanya’da sektörel gelişmeleri yakından takip eden Kastamonu Entegre’nin en yeni teknolojiye sahip tesislerde ürettiği Floorpan markalı laminat parke ürünleri kalitesi ve çeşitliliği ile adından söz ettirdi. Fuarda öne çıkan markalar arasında Evoloss, Glossmax, Acrylic Panel ve boyalı panel ürünleri de yer aldı. Kastamonu Entegre’nin, “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” mobil uygulaması da fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Uygulamayı indiren ziyaretçiler, 3D kartela bölümünde, parke, tezgah, levha ve kapı yüzeyi başlıkları altında pek çok renk ve yüzey seçeneğini yakından inceleme fırsatı buldu. Sanal showroombölümü ise, kullanıcıların 3D kartela deneyimi sırasında seçtikleri ürünlerin, dekore edilmiş bir mekânda nasıl duracağını görmelerine ve istedikleri değişiklikleri yapabilmelerine olanak tanıdı.

    İspanya’da gerçekleşen FIMMA Maderalia Fuarı’na katılım göstererek markalarının global pazardaki konumunu vurgulamayı hedeflediklerini belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk YILDIZ, 1.300’den fazla firmanın katılım gösterdiği ve 110 bin ziyaretçinin gezdiği fuar, parlak ürün grubu için Güney Amerika, Ortadoğu ve Avrupa ülke pazarlarının, kapı paneli için Kuzey Amerika pazarının buluşma noktası konumunda. Katma değerli ürünlere olan talep ve pazarın tüketim hacmi, bu ülkenin potansiyel olarak değerlendirilmesinde etkili oluyor. İspanya’da önümüzdeki özellikle katma değerli ürün grubuna odaklanılması planlanmaktadır. dedi.

    Ayna parlaklığında, kalitesi tescilli ürünler

    Kastamonu Entegre’nin gelişmiş üretim teknolojisi ile yüzey kaplamada yeni uygulamalara olanak sağlayan Glossmax High Gloss Levha ürünleri, masif ağacın doğal görüntüsünü ve dokusunu evlere taşıyor. İleri teknolojiyle donatılarak çeşitli endüstriyel süreçlerden geçen melamin kaplı MDF ve yonga levhanın yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel Glossmax High Gloss Levha ürünleri, sahip olduğu TSEK Belgesi ile öne çıkıyor. Kastamonu Entegre bu belgeye sahip ilk ve tek firma olarak sektöründe öncülüğünü koruyor.

    Sektör profesyonellerine yönelik en yeni alternatif çözümler

    Klasik ve modern tarzları bünyesinde barındıran Floorpan Parke serisi, 10 farklı seçeneği ile her zevke yönelik farklı alternatifler sunarak trendleri belirliyor. Geçtiğimiz sene lanse edilen en yeni yüzeyler arasında yer alan Floorpan Stone serisi, ahşabın doğallığı ile taşın dokusunu bir arada sunuyor. İkilinin oluşturduğu bu mükemmel uyum, yenilikçi karakteriyle sıra dışı tasarımlara ilham veriyor. Seri, mutfak ve antre gibi alanlarda kullanılabilme özelliği ile müşterilere hem ekonomik hem de estetik çözümler sunuyor. Floorpan Deluxe serisi sunduğu renk ve doku çeşitliliğiyle seçici davrananlara yönelik kombinasyonlar yaratırken, Floorpan Elite serisi, şıklığı ve estetiği modern çizgilerle buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.