DOLAR 32,341
EURO 35,062
ALTIN 2238,295
BIST 8787,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre ürünlerini dünyanın farklı kentlerine taşıyor

    Kastamonu Entegre ürünlerini dünyanın farklı kentlerine taşıyor
    06.09.2017
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre, yurt dışında katıldığı fuarlarda adından söz ettirmeye yaz aylarında da devam ediyor. Dünyanın önemli kentlerinde sektörün gücünü yansıtan fuarlara katılım gösteren şirketin, Ağustos ayındaki ilk durağı Gana’daki “Construct Ghana” Fuarı, ikinci durağı ise Meksika’nın “Tecno Mueble International” Fuarı oldu.

    Kastamonu Entegre, dünyanın dört bir yanındaki sektör liderlerini bir araya getiren fuarlara katılım göstererek ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Ağustos ayında iki önemli fuarda ürünlerini sergileyen şirketin ilk durağı, bu yıl ilki 10-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen “Construct Ghana” Fuarı oldu. “Powerelec Ghana Fuarı” ile beraber gerçekleştirilen fuar, bölgenin en etkili etkinliklerinden biri olma özelliği ile öne çıkıyor.

    Kastamonu Entegre’nin ikinci durağı ise bu yıl ikinci kez katıldığı Meksika’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen “Tecno Mueble International” Fuarı oldu. 16-19 Ağustos tarihleri arasındaki fuar, Meksika’nın en büyük yapı fuarı özelliği taşıyor. Kastamonu Entegre, iki fuarda da Glossmax, Evogloss, Acrylic panel, Technotop, Floorpan serisi, Reflection, Dorpan ve Doorlam ürünleri tanıttı.

    Katıldığı fuarlarda yeni ürünlerini tanıtmaya, var olan ilişkilerini geliştirmeye ve uluslararası ölçekte yeni bağlantılar kurmaya devam edeceklerini vurgulayan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Mobilya ve dekorasyon alanındaki gelişmeleri yakından izlemek ve bu alandaki yeni trendleri takip ederek müşteri taleplerine yön vermek hedefiyle, uluslararası fuarlara katılım göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.