DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre yenilikçi pazarlama uygulamalarıyla Domotex Fuarı’ndaydı

    Kastamonu Entegre yenilikçi pazarlama uygulamalarıyla Domotex Fuarı’ndaydı
    17.01.2018
    A+
    A-

    Ağaç panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre, dünyanın lider halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Hannover 2018’de, son yılların en çok tercih edilen Floorpan markalı laminat parke ürünleri ile adından söz ettirdi. Kastamonu Entegre’nin sektöründe dünyada bir ilki gerçekleştirerek oluşturduğu, dijital teknoloji alanında öncü mobil aplikasyonu “IDS 3D” ve sanal gerçeklik gözlüğü ile ürün deneyimine olanak sağlayan interaktif uygulamasıyla sektörde, dijital ve teknolojik yatırımların öncüsü olduğunu kanıtladı.

    Kastamonu Entegre, 12-15 Ocak 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Fuarı’nda boy gösterdi. Açtığı 190 m2’lik stantta, en yeni teknolojiye sahip tesislerde ürettiği Floorpan markalı laminat parke ürünleri ile öne çıkan Kastamonu Entegre, geçtiğimiz yıl Türkiye’de lansmanı yapılan “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” mobil uygulamasını ilk kez yurt dışında beğeniye sundu. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği “interaktif uygulama, katılımcılar HTC vive VR gözlükle sanal mekânda mekan içerisinde 360 derece dolaşıp, farklı desen ve renkteki Floorpan parkeleri mekan içinde uygulanmış halini gördüler.

    Sektörel gelişimlerin yakından takip edildiği dünyaca ünlü fuarlarda, farklı çözümler ve teknolojiler sunmaya devam edeceklerini belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk YILDIZ, “Dünyanın lider zemin kaplamaları fuarı Domotex Hannover Fuarı’na bu yıl dördüncü kez katılıyoruz. Bu fuar, sektör profesyonellerini a’dan z’ye bir araya getiren bir platform olup, küresel çapta ilişkiler kurmak için ideal bir ortam sağlıyor. 70 milyon m2’lik laminat parke üretim kapasitesiyle dünya talebinin %7’sini karşılayan şirketimiz, laminat parke üretiminde dünyanın en büyük 4 üreticisinden biri olarak öne çıkıyor. Buraya katılarak, sektöre yönelik attığımız öncü adımları uluslararası arenada tanıtmanın büyük gururunu yaşıyoruz.” dedi.

    Yeni ürünlere yönelik gerçekleştirdiği yatırımların yanı sıra son dönemde müşteri deneyimi ve inovasyona yönelik teknolojilere odaklandıklarını belirten YILDIZ, “Tüketicilere ürünleri seçerken karar süreçlerinde yardımcı olacak birçok farklı interaktiviteyi içinde barındıran bir mobil platform yarattık;”IDS 3D”. Mobil cihazlara ücretsiz indirilebilen bu uygulama, tek bir noktadan yönetilen ve tüm dijital görüntüleme kanallarında kullanılabilen teknolojik altyapısıyla öne çıkıyor. Sektörde dünyada bir ilki oluşturan uygulamanın gördüğü bu yoğun ilgiden ötürü haklı bir gurur yaşıyoruz.” dedi.

    Klasik ve modern dekorasyonların vazgeçilmez ürünleri Floorpan’da bir arada!

    Klasik ve modern tarzları bünyesinde barındıran Floorpan Parke serisi, 10 farklı seçeneğiyle her zevke yönelik farklı bir alternatif sunuyor. Floorpan Stone serisi, ahşabın doğallığı ile taşın dokusunu bir arada sunuyor. İkilinin oluşturduğu bu mükemmel uyum, yenilikçi karakteriyle sıra dışı tasarımlara ilham veriyor. Floorpan Deluxe serisi sunduğu renk ve doku çeşitliliğiyle seçici davrananlara yönelik kombinasyonlar yaratıyor. Floorpan Elit serisi, şık ve estetiği modern çizgilerle buluşturuyor. Floorpan Natural serisi, ahşaptan vazgeçemeyenlerin tercihini oluşturuyor. Floorpan Register serisi, mekanları gerçek bir doğal şıklığa kavuşturuyor.

    Floorpan Boutique serisi, dünyaca ünlü sanatçıların isimlerinden ilham alıyor, antibakteriyel özelliği ile hijyen gerektiren yoğun kullanım alanları için ideal bir seçenek oluşturuyor. Yaşam alanlarına dinamik ve enerjik bir çözüm sunan Floorpan Urban serisi, isimlerini Dünya’nın en gözde şehir isimlerinden alarak, şehrin estetiğini mekanlara taşıyor. Kalitesi ile öne çıkan Floorpan Classic serisi, konforu en üst düzeyde tutam bir yaklaşım sunuyor. Güneşin aydınlığını ve sıcaklığını yaşam alanlarına taşıyan Floorpan Sun serisi, fark yaratan tasarımlar için ideal bir çözüm sunuyor. Floorpan Nova serisi, ışıltısı, kalitesi ve sunduğu dekoratif çözümlerle yaşam alanlarına değer katıyor.

    “IDS 3D”

    İnovasyonu kurum kültürünün ayrılmaz bir bileşeni kabul eden Kastamonu Entegre, bu alana yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarını “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” adlı uygulama ile bir adım öteye taşıyor. Uygulama kapsamında tüm ürünlerini dijital platforma aktaran Kastamonu Entegre, kullanıcılara 3D kartela bölümünde, parke, tezgah, levha ve kapı yüzeyi başlıkları altında pek çok renk ve yüzey seçeneği sunuyor. İstenilen ölçüde ekrana yansıtılabilen ürünler, dokunmatik özelliği sayesinde 360 derece döndürülerek, çoklu bakış açısı ile sunuluyor. Bu özellik ürünlerin yansıma, parlaklık ve baskı hareketlerini kusursuz olarak gözler önüne seriyor.

    Kastamonu Entegre’nin “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” projesi sanal showroomözelliği ile de fark yaratıyor. Sanal showroom, seçilen mobilya ve yüzeylerde farklı ürünlerin denenebileceği gerçekçi bir simülasyondan oluşuyor. Simülasyon, kullanıcıların 3D kartela deneyimi sırasında seçtikleri ürünlerin, dekore edilmiş bir mekânda nasıl duracağını görmelerine ve istedikleri değişiklikleri yapabilmelerine olanak tanıyor..

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.