DOLAR 32,4704
EURO 34,7983
ALTIN 2478,567
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’den dünyada bir ilk : Sanal ve Artırılmış Gerçeklik ile İnovatif Ürün Deneyimi

    Kastamonu Entegre’den dünyada bir ilk : Sanal ve Artırılmış Gerçeklik ile İnovatif Ürün Deneyimi
    20.10.2017
    A+
    A-

    Ağaç bazlı panel sektörünün öncü markası Kastamonu Entegre, “IDS – Interior Design Studio 3D” uygulamasını, ilk kez 14-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen İntermob Fuarı’nda, sektör profesyonellerinin ve müşterilerin beğenisine sundu. Müşteri deneyimi ve inovasyon odaklı geliştirilen mobil uygulama, üç boyutlu kartela, artırılmış gerçeklik ve üç boyutlu sanal showroomu bir arada sunma özelliği ile dünyada bir ilki oluşturuyor.

    Kastamonu Entegre, sektörün en önemli fuarı Intermob’da, kurduğu inovasyon köşesinde, müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları artırılmış sanal gerçeklik deneyimi sundu. Fuar ziyaretçilerinin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği inovatif uygulamalar, Kastamonu Entegre’nin sektördeki öncü kimliğini güçlendirdi. Dünyada bir ilk olan, üç boyutlu kartela, artırılmış gerçeklik ve üç boyutlu sanal showroom özelliğini bir arada sunan “IDS – Interior Design Studio 3D” mobil uygulama da ilk kez fuarda ücretsizolarak kullanıma açıldı. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisini toplayan inovatif uygulamalardan en çok ilgiyi gören, VR gözlükle sanal mekânda yapılan, sunulan farklı mekânlar içerisinde dolaşırken, beğendikleri ürün numunelerini ellerine alarak yakından inceleyebildikleri, gönüllerince dekor değişikliği yapabildikleri mix reality uygulaması oldu.

    Mobil cihazlara ücretsiz indirilebilen projenin tek bir noktadan yönetilen ve tüm dijital görüntüleme kanallarında kullanılabilen teknolojik altyapısıyla öne çıktığını vurgulayan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “IDS – Interior Design Studio” kullanıcıların, ihtiyaç duydukları her yerde her an ulaşabilecekleri online bir sistem. IDS 3D kartela özelliği, ürün numunelerini dijital ortamda simule etme özelliğine sahip yapısıyla, renk, desen ve doku özelliklerini birebir deneyimleme fırsatı tanıyor. Sanal showroom özelliği ise, seçilen mobilya ve yüzeylerde farklı ürünlerin denenebileceği gerçekçi bir simülasyondan oluşuyor. Simülasyon, kullanıcıların 3D kartela deneyimi sırasında seçtikleri ürünlerin, dekore edilmiş bir mekânda nasıl duracağını görmelerine ve istedikleri değişiklikleri yapabilmelerine olanak tanıyor. Bu dijital uygulama ile sektörde bir ilke daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

    Müşteri deneyiminin yanı sıra inovasyonun kendileri için önemine vurgu yapan Güngör,Kullanıcılara ürünlerle ilgili eksiksiz ve doğru bilgi alacakları, dokunabilecekleri ve karar süreçlerinde yardımcı olacak birçok farklı interaktiviteyi içinde barındıran bir platform yarattık. Projenin tanıtımını özellikle sektörün önde gelen buluşma merkezlerinden biri olan İntermob Fuarı’nda yapmaya karar verdik. Gördüğümüz ilgi, aldığımız tebrik ve başarı dilekleri bizleri son derece memnun etti. Uygulamanın içeriğini geliştirmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

    Kaliteli, estetik ve çevre dostu ürünlerle fark yaratmaya devam ediyor

    Kastamonu Entegre’nin bu yıl 20.’si düzenlenen İntermob Fuarı’ndaki 7. Salon 734 no’lu standında ayrıca, Evogloss parlak panelde yaklaşık 30 yeni renk, Glossmax parlak panelde taş görünümlü yeni dekorları parlak, süper mat yeni yüzeyler, ürün gamına yeni eklenen Stone, Deluxe ve Elit laminat parke serileri, Doorlam kapı panelinde 15 yeni renk ile bu sene beğeniye sunulmasının ardından yurt içinde ve yurt dışında yoğun talep gören Reflection serisi yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.