DOLAR 32,5873
EURO 34,7821
ALTIN 2505,522
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’nin ürün çeşitliliği ve kalitesi Beyrut ile Dubai’ye taşındı

    Kastamonu Entegre’nin ürün çeşitliliği ve kalitesi Beyrut ile Dubai’ye taşındı
    29.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre, uluslararası fuarlarda Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor. Mayıs ayında katıldığı iki büyük fuarla rotasını Beyrut ve Dubai’ye çeviren Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve çeşitliliği ile adından söz ettirdi.

    Kastamonu Entegre’nin Mayıs ayındaki ikinci durağı, 22-25 Mayıs tarihlerinde Dubai’de gerçekleşen “Middle East Covering” oldu. Bu yıl 27’ncisi düzenlenen fuar, sektör profesyonellerin büyük ilgisini gördü. Laminat parke sektöründe dünya pazarına yön veren Kastamonu Entegre, fuar ile birlikte Ortadoğu ile ilişkilerini sağlamlaştırmış oldu.
    Türkiye adına fuarlarda sektörü temsil eden Kastamonu Entegre; her iki fuarda da Vision, Reflection, Floorpan serisi, Evogloss, Acrylic Panel, Glossmax, Dorpan ve Doorlam ürünlerini, renkli ve dijital baskılı serilerini tanıttı. Kastamonu Entegre’nin, mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine yönelik ürettiği, yalın, kullanışlı, estetik, kaliteli tasarımları ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

    Sınır tanımayan global markalarının kıtaları gezdiğini belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Sektörün en kilit fuarlarına düzenli olarak katılım gösteriyor, yeni ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bizleri düzenli olarak takip eden, devamlı müşterilerin yanı sıra her yıl yeni ortaklıklar geliştiriyoruz. Fuarlarda sektör profesyonellerinin konferans, konuşma ve sunumlarını izliyor, yenilikleri yerinde takip ediyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.