DOLAR 32,5822
EURO 34,7981
ALTIN 2508,202
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’nin yeni showroomu İnegöl’de açıldı

    Kastamonu Entegre’nin yeni showroomu İnegöl’de açıldı
    02.01.2018
    A+
    A-

    Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, yurt içinde açtığı showroomlara bir yenisini ekledi. İnegöl’deki showroomun açılışına sektörün önde gelen meslek odaları ve mobilya üreticileri katıldı.

    Kastamonu Entegre, 2005 yılından bu yana depo olarak kullanılan, mobilya üreticilerine ve bayilere lojistik destek sağlayan İnegöl’deki deposunun bir bölümünü restore ettirerek iddialı bir showrooma çevirdi. Yaklaşık üç yüz metrekarelik alanda Kastamonu Entegre’nin son trendleri yansıtan kaliteli ve estetik ürünlerinin sergilendiği showroom, aynı zamanda sektör profesyonellerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Kapılarını tasarımcı ve mobilyacılara açan showroom, mobilya sektörünün gündemini belirleyen bir platform olmaya hazırlanıyor.

    Sektöre değer katmaya yönelik çalışmalarını her alanda sürdürmeye devam ettiklerini vurgulayan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, İnegöl’de oluşturdukları showroomun sadece ürünleri sergileyen bir alanın ötesine geçeceğini ifade etti. Yıldız, “Burada, tasarımcıların, mimar ve mobilyacıların bir araya geleceği, renklerin, desenlerin, ve trendlerin tartışılacağı bir platform oluşturduk. Kapımız herkese açık. İhtiyaçlar, talep ve beklentiler doğrultusunda birlikte neler yapabileceğimizi burada planlayabiliriz. Bu birlikteliğin, sektöre yeni bir bakış ve katma değer sunacağına inancımız tam.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.