DOLAR 32,5033
EURO 34,579
ALTIN 2493,27
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu’da bugün okullar tatil mi 7 Ocak 2019 Pazartesi?

    06.01.2019
    A+
    A-

    Yoğun kar yağışı Kastamonu’da da etkili olmaya devam ediyor. Hafta sonu başlayan ve devam eden kar yağışının haftanın ilk günü de etkili olacağı ve buzlanma sebebiyle olumsuz bir durumun yaşanmaması için Kastamonu’nun kent merkezi ile Devrekani ilçesinde okullar yarın (7 Ocak 2019 Pazartesi) tatil edildi. Daha sonra Tosya‘dan da bir tatil haberi geldi.  Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, “Olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Pazartesi günü ilçemiz merkez ve köylerindeki tüm okullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca engelli veya hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır” dedi.

    Kastamonu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışının etkili olduğunu belirterek, Taşköprü, Ağlı, Küre, Araç, İhsangazi, Azdavay, Bozkurt ve Tosya ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.