DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kat Von D artık Sephora’da

    Kat Von D artık Sephora’da
    02.10.2017
    A+
    A-

    Miami Ink ve LA Ink izleyenlerin yakından tanıdığı ünlü Amerikalı dövme sanatçısı Kat Von D’nin makyaj koleksiyonu, Sephora iş birliği ile makyaj severlerin beğenisine sunuluyor. Kısa sürede dünyanın ilgisini çeken çarpıcı koleksiyon, Sephora ile Türk kozmetik tutkunlarına ulaşacak. Ürünlerin en önemli özellikleri, “Kalıcılık”, “Yoğun pigmentasyon” ve “Kapatıcılık”. #BenimTavrımBenimMakyajım sloganı ile kendini ortaya koyan marka tarzı ve tavrı olan makyaj severlerin vazgeçilmezi olacak.

    KAT VON D ÖN SATIŞ ETKİNLİĞİNİ KAÇIRMAYIN!

    6 Ekim Cuma saat 12:00’de Sephora Nişantaşı mağazası görkemli bir etkinlikle Kat Von D ürünlerini görücüye çıkarıyor. Markanın tüm ürünlerinin deneyimleceği, Sephora Pro Makyaj Team’in iddialı uygulamalar yapacağı bugünü kaçırmamak için şimdiden ajandanızda yer açın. Ön satış gününde herhangi bir Kat Von D ürün alışverişi yapan ilk 100 kişi orijinal boy efsane lipstick hediyesi almaya hak kazanacak.

    Everlasting Liquid Lipstick – Likit Ruj

    Uzun süreli etki. Yüksek pigmentler.

    Mat bitiriş…

    Everlasting Liquid Lipstick serisine 9 yeni ton geliyor: Neon turkuazdan macenta ve çimento grisine kadar birçok yeni renk tonu… Bu yeni renk seçenekleriyle dudaklar farklı görünümlere kavuşuyor. Ürünlerin formülündeki uzun süreli, yüksek pigmentli mat bitiriş sayesinde ruj rengini kaybetmiyor.

    Fiyatı:

    SHADE+LIGHT FACE CONTOUR PALETTE

    Kontür Paleti

    Bir sanatçı paletinden esinlenerek gölge ve ışık nüanslarını kapsayan 6 mat renkten oluşan Shade+Light yüz kontür paleti nötr, sıcak ve soğuk renkler içeriyor. Yüzde belirtmek istediğiniz bölgelerin üzerine doğal bir gölge oluşturmak için koyu renkleri kullanın, ardından ön plana çıkarmak istediğiniz yüz bölgelerini açık renklerle belirginleştirin. Bu palet, Shade+Light kontür tekniği ile elmacık kemiklerinin nasıl belirginleştirileceği, yüzün nasıl inceltilebileceği ve burnun nasıl şekillendirileceğini öğretirken aynı zamanda da Kat tarafından anlatılan bir kullanım kitabı içeriyor.

    Fiyatı:

    Hassas, kolay ve sorunsuz bir uygulama için sıra dışı incelikte olmasının yanı sıra yüksek pigmentli, waterproof ve uzun süre dayanıklılığa sahip… 2 farklı renk tonuyla görücüye çıkan eyeliner gözlerde bulaşmadan ve bozulmadan kalıcılığını koruyor. Kat von D’nin en sevdiği ürün arasında ise Trooper rengindeki Tattoo Liner başı çekiyor.TATTOO LINER / Eyeliner


    Fiyatı:

    STUDDED KISS LIPSTICK

    Ruj Koleksiyonu

    Studded Kiss ruj koleksiyonu, klasik renklerden en rock’n’roll renklere kadar giden mat, saten ve simli rujlardan oluşuyor. Yoğun pigmentli formülü bir sürüşte zengin bir renk elde edilmesini sağlıyor. İçeriğindeki A, C ve E vitaminleri ise dudakların yumuşak kalmasına yardımcı oluyor. Kat’ın çivili ikonik bileziğinden esinlenen bir tasarıma sahip ruj , 26 farklı renk seçeneği içeriyor.

    Fiyatı:

    Sephora Hakkında:

    Güzelliğe dair her şey Sephora’da…

    Sephora Mağazaları, cilt bakımından makyaja, aksesuardan banyoya kadar uzanan binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında Givenchy, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani, Estee Lauder, Guerlain, Nars gibi lüks kozmetik markalarının yanı sıra, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ve sadece Sephora’larda satışa sunulan; Benefit, Too Faced, Glam Glow, Beauty Blender, Rexaline, Erborian gibi markaları da tüketiciyle buluşturuyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor. Sephora mağazalarındaki makyaj ve cilt bakım servisleri de kozmetik severleri bekliyor.

    Sephora İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Gaziantep, Samsun, Aydın ve Kayseri’de 44 mağaza ile Sephora severlerin hayatına güzellik katmaya devam ediyor.

    #SephoraTurkiye Facebook, Instagram, SnapChat hesaplarından güzelliğe dair tüm trendleri Sephora ile takip etmek mümkün.

    Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyor…

    Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek, ayrıcalıklar sunan kapısını aralamak isteyen güzellik tutkunları Sephora mağazasından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.

    Sephora White kart sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor, biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanarak, Sephora Black karta yükseliyor ve daha da avantajlı alışverişin keyfine varıyor. Sephora Black kart sahipleri özel dönemlerde, sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığının yanı sıra doğum günlerinde de orijinal boy ürün hediyesine sahip oluyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.