DOLAR 32,5979
EURO 34,8122
ALTIN 2496,956
BIST 9472,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kayak stilinize Chimi dokunuşu

    Kayak stilinize Chimi dokunuşu
    07.01.2020
    A+
    A-

    İsveçli tasarımcı Charlie Lindström’ün benzersiz gözlükler yaratma hayaliyle, çocukluk arkadaşı Daniel Djurdjevic ile birlikte Stockholm’de kurduğu Chimi Eyewear, hayatın renklerini gözlüklere taşıyor. Kışa kavuştuğumuz bu günlerde kayak sezonuna da merhaba dedik. Chimi, dağların zirvesinde, karın keyfini kayak yaparak çıkarmak isteyenler için hayata renk katacak gözlüklerine yeni yorumlar getirdi.

    Klasik çizgisini bozmadan modellerine minimalist dokunuşlar yapan Chimi, zorlu şartlarda konfor sunan tasarımlara imza atıyor. Esnek kollar ve kauçuk dokusuyla karda rahatlık sunan gözlükler, üç silikon özelliğiyle kaymayı önlüyor. Güçlü lensleri dağdaki soğuk hava şartlarına, rüzgara ve yoğun güneş ışınlarına karşı koruma sağlarken, çift katmanı sayesinde buğulanma sorununu ortadan kaldırıyor.

    Chimi gözlükler, Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli Pop Corner’da satışa sunuluyor.

    “Bir gözlük asla yeterli değil” mottosuyla rengarenk gözlükleri hayatımıza sokan Chimi, renkleri seven ve asla tek gözlükle ile yetinmeyenlere hitap ediyor. Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı gözlükleri ile tanınan Chimi, renkleri kendi stilleriyle eşleştirmeyi seven herkese trend renklerde seçenekler sunuyor.

    Chimi’ler tamamı el işçiliği, % 100 UV ışınlarına karşı korumaya sahip, darbeye dayanıklı CR39 lens kullanılarak üretiliyor. Dünyanın en kaliteli lens üreticisi Mazzuchelli imzası taşıyan Polarize lensler sayesinde hem benzersiz bir tarza hem de güvenilir gözlüklere sahip olmak için popcorner sitesini tr adresini ziyaret edebilir, Vakkorama ve Kanyon’ da yer alan Pop Corner Pop Up Store’ da Chimi ile tanışabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.