DOLAR 32,5862
EURO 34,8415
ALTIN 2496,542
BIST 9648,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kayı Holding otel projeleriyle iki ödüle layık görüldü

    Kayı Holding otel projeleriyle iki ödüle layık görüldü
    19.12.2017
    A+
    A-

    Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan ve birçok sektörde hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

    İnşaat sektöründe dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, projeleriyle ödüller kazanmaya devam ediyor. Şirket, yurt dışındaki önemli yatırım merkezleri arasında yer alan Rusya’da tamamladığı otel projeleriyle iki ödüle birden layık görülerek, önemli bir başarıya imza attı.

    Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’nde bulunan Hotel Ibis, Russian Hospitality Awards’da En İyi Ekonomi Sınıfı kategorisinde ödül almaya hak kazanırken, Hotel Ibis ve Novotel’i içinde barındıran ve 5.000 metrekarelik ticari alana sahip kompleks ise The Commercial Real Estate Awards’da Rusya’nın En İyi Bölgesel Gayrimenkul ödülünü aldı. Her sene Rusya’daki en iyi oteli 23 farklı kategoride ödüllendiren Russsian Hospitality Awards, jüri ve ziyaretçilerin değerlendirmeleri sonucunda en yüksek skoru alan otellere veriliyor. The Commercial Real Estate Awards ise 2003 yılından beri ülkenin önde gelen gayrimenkul ödülleri arasında yer alıyor.

    ‘Kayı kalitesini her projemize taşımaya devam edeceğiz’

    Deneyimli ve profesyonel kadrolarıyla gayrimenkul projelerinin geliştirilmesini, işletilmesini, finansmanını, satış ve pazarlamasını ve satış sonrası faaliyetlerini üstlendiklerini belirten Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı İnşaat olarak Türkiye’deki uzun yıllara dayanan deneyimimizi yurt dışına taşıyarak, birçok alanda vizyoner ve yenilikçi projeler hayata geçiriyoruz. Şirketimiz için önemli bir yatırım merkezi olan Rusya’da 2015 yılında hizmete giren Novotel ve Ibis otelleri de Kayı kalitesiyle ülkenin önde gelen iki ödülünü almaya hak kazandı. Kayı Holding olarak önümüzdeki dönemde Kayı kalitesini her projemize taşıyarak, ödül kazanan projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

    Hotel Ibis ve Novotel Krasnoyarsk, iki otelin tek bir mimari komplekste birleştirildiği bir yatırım projesi olarak öne çıkıyor. Üç yıldızlı Ibis otelinin 116 odası ve dört yıldızlı Novotel’in 110 odası bulunuyor. Kayı İnşaat’ın %100 yatırımcısı olduğu ve 2015 yılında hizmet vermeye başlayan proje, Fransız otel işletmecisi Accor grubu tarafından işletiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.