DOLAR 32,502
EURO 34,7537
ALTIN 2493,248
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kayı Medikal Afrika yatırımlarıyla sağlık alanında büyümeye devam ediyor

    16.01.2018
    A+
    A-

    Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan ve birçok sektördeki projesiyle değer yaratan Kayı Holding, farklı Afrika ülkelerine yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Holding bünyesinde radyoloji, radyoterapi, sterilizasyon, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan Kayı Medikal, Kenya, Tanzanya ve Uganda’daki radyoloji ve radyoterapi merkezleriyle önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

    Ağırlıklı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu alanda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, sağlık sektöründeki deneyimini yurt dışına taşımaya devam ediyor. Holding bünyesinde 2011 senesinde kurulan Kayı Medikal, yurt dışı sağlık hizmetleri kapsamında Kenya, Tanzanya ve Uganda’da işlettiği beş radyoloji ve radyoterapi merkeziyle ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir rol oynuyor.

    Kenya’nın başkenti Nairobi ve Nieri şehirlerindeki 3 hastanede iki radyoloji ve bir radyoterapi merkezi, Tanzanya’nın ekonomik merkezi Darüsselam ve Uganda’nın Masaka şehirlerindeki radyoloji merkezlerinde bulunan son teknolojiye sahip ekipmanlar, bölge halkına tam kapsamlı sağlık hizmeti sunuyor.

    ‘Hizmet ağımızı daha da genişletmeyi amaçlıyoruz’

    Kayı Medikal’in kamuda radyoloji sektöründeki en büyük yatırımcı ve işletmeci olduğunu hatırlatan Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Ülkemizde sağlık alanında gösterdiğimiz bu başarıyla birlikte gelen deneyimi yurt dışına taşımaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Afrika’daki üç yatırım merkezi arasında yer alan Kenya, Tanzanya ve Uganda’da hizmete sunduğumuz radyoloji ve radyoterapi merkezleriyle bölge halkının sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kayı Medikal olarak önümüzdeki dönemde Senegal’in başkenti Dakar ve Fildişi Sahili’nin başkenti Abidjan’da hizmet vermeye başlayacak yeni merkezlerimizle sağlık konusundaki hizmet ağımızı daha da genişletmeyi amaçlıyoruz,” dedi.

    Afrika ülkelerinin Kayı Medikal için büyüme vadeden bir pazar olduğunu belirten Kayı Holding CEO’su Alpaslan Korkmaz ise Kayı Holding olarak sağlık alanında yaptıkları yatırımlarla coğrafya gözetmeksizin değer yaratmaya devam ettiklerini ve yarattıkları bu değerle halk sağlığına önemli bir katkı sağladıklarını ifade etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.