DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek Mobilya, Ankara’da bir günde 6 yeni mağaza açtı

    Kelebek Mobilya, Ankara’da bir günde 6 yeni mağaza açtı
    26.08.2017
    A+
    A-

    82 yıllık geçmişe sahip Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, büyümeye, yurtiçi ve yurtdışında yaygınlaşmaya devam ediyor. 24 Ağustos’ta Ankara’daki 6 yeni mağazasının açılışlarını gerçekleştiren Kelebek, yurtiçinde 110 mağazaya ulaştı.

    Başarılarla dolu 82 yılı geride bırakan Kelebek’in Ankara’daki mağaza açılışları ile ilgili bilgi veren Kelebek CEO’su Ersin Serbes, “2017 yılına çok hızlı başladık. Kelebek olarak hem yurt içinde hem yurt dışında mağazalaşma atağını sürdürüyor ve hızlı bir büyümeye imza atıyoruz. Toplam 160 mobilya ve mutfak mağazamızda öncü tasarımlarımızı müşterilerimizle buluşturuyoruz. Güçlü iş ortaklarıyla görüşmelerimiz sürüyor ve yeni yatırım taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz. Yıl sonuna kadar 40 yeni Kelebek Mobilya ve 7 Kelebek Mutfak mağazası açma hedefimiz var. Düzce’de yer alan fabrikamıza yaptığımız yatırımla üretim kapasitemizi de artırdık. İstikrarlı büyümemize devam edeceğiz” dedi.

    Ersin Serbes: Tasarım öncelikli konumuz
    “Tasarım ve trendler konusunda öncülük etmek, müşterilerimizle bir araya geldiğimiz tüm temas noktalarımızda onlara iyi bir deneyim sunmak bizim öncelikli konumuz” diyen Kelebek CEO’su Ersin Serbes, “Uzun yıllardır tasarıma verdiğimiz önem, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve bu alanda gelişmeye yönelik attığımız adımlarla sektörde önemli bir yer edindik. Geçtiğimiz aylarda Tasarım Merkezi olarak faaliyet göstermek amacıyla T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuruda bulunmuştuk. Yüzlerce firma arasından kabul edilerek Tasarım Merkezi Belgesi almaya hak kazandık. Sektöre katkılarımız ve bu alandaki yatırımlarımızı artırarak sürdürmek istiyoruz” diye konuştu. Serbes, “Açtığımız 6 yeni Kelebek mağazamızın Ankaralı hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde sözlerine son verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.