DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek Pierina ile mutfaklarda country şıklığı

    Kelebek Pierina ile mutfaklarda country şıklığı

    Kelebek Mutfak, şık ve modern koleksiyonu ‘Pierina’ ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

    Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren Kelebek Mutfak, Pierina ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor. Kelebek Mutfak’ın uzman mimari ekibi tarafından ölçüm yapılıp mekana uygun projelerin hazırlanmasıyla birlikte beğeniye sunulan Pierina, sade ve şık tasarımıyla göz dolduruyor.

    ‘Mat lake’ yüzey ile çizilmeye ve sararmaya karşı dirençli

    Beyaz ve krem olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle tasarlanan ve Country tarzıyla öne çıkan Pierina, kullanışlı detaylarıyla da mutfaklarda fark yaratıyor. Kolayca temizlenebilen, pürüzsüz bir yüzeye sahip Pierina’nın mat lake yüzeyi, çizilmeye ve sararmaya karşı dayanıklılığıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

    Fonksiyonellik ve estetiğin bir arada sunulduğu tasarım, çerçeveli ve cam kapaklı dolapları ile birlikte pratik kullanım sağlayan ada çözümüyle mutfaklara ayrı bir keyif katıyor. Zengin modül, renk ve aksesuarları ile kişiye ve mekana özel üretilebilen koleksiyonun fiyatı, projeye göre değişiklik göstermesi; evine uygun mutfak hayali kuran tüketicilerin özellikle ilgisini çekiyor.

    Kelebek Mutfak’ın tüm ürünleri gibi Pierina koleksiyonu da insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.