DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kemal Tanca’dan özel Babalar Günü koleksiyonu

    Kemal Tanca’dan özel Babalar Günü koleksiyonu
    09.06.2017
    A+
    A-

    Sadece kadınların değil, erkeklerin de tutkusu olabilecek ayakkabı modelleri, Babalar Günü’ne özel fiyat ve kampanyalarla şimdi Kemal Tanca mağazalarında!

    Modayı takip eden babalara en özel gününde hediye seçmekte zorlananlar için Kemal Tanca, klasikten sportif tarza uzanan farklı tasarımları yüzde 50’ye varan indirimle sunuyor.

    Kemal Tanca Babalar Günü Koleksiyonu’nda sportif şıklıktan vazgeçmeyen babalar için kumaş-deri karışımıyla esnek tabanlı ayakkabılar takım elbiselerle buluşurken, hava alan özel derisi ile yazın vazgeçilmez modelleri trend babaların farkını ortaya koyuyor.

    Klasik ayakkabı tutkunu babalara ise özel günleri ve toplantıları için siyah rugan ve loafer modellerin yer aldığı Kemal Tanca Babalar Günü Koleksiyonu’nda efektli deriler, yumuşak köseleler, soft rok ayakkabılar ile özgün tasarımlar dikkat çekiyor.

    Her yaştan babaya uygun ayakkabılar ile kolaylıkla kombinlenebilen kemer, cüzdan, çanta gibi Kemal Tanca aksesuarlarına da göz atmak isteyenler www. tamertanca. com. tr adresini, ya da tüm Türkiye’de 140’a yakın Kemal Tanca mağazasını ziyaret edebilir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.