DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kenan Doğulu sezonu Alaçatı’da açıyor

    Kenan Doğulu sezonu Alaçatı’da açıyor
    27.05.2019
    A+
    A-

    Geçtiğimiz yılın konser rekortmeni Kenan Doğulu, yaz konserlerinin startını Alaçatı’da veriyor. Kenan Doğulu “Musicorium Alaçatı Sahne Yaz Konserleri” kapsamında 8 Haziran Cumartesi günü İzmirli hayranlarıyla buluşuyor.

    Doğulu, müzikseverlerin büyük heyecanla beklediği konserde, güçlü yorumu, gönüllerde taht kuran şarkıları ve Türkiye’nin seçkin müzisyenlerinden oluşan orkestrası ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Kenan Doğulu Haziran konserleri

    Bu yaz da konserleriyle bir çok ilde hayranlarıyla buluşacak olan Kenan Doğulu, Alaçatı konseri sonrasında 12 Haziran Çarşamba günü Volswagen Arena ‘da Tegv yararına sahneye çıkacak. Kenan Doğulu’nun Ajda Pekkan, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan ile sahneyi paylaştığı gecede elde edilecek gelirle, 4500 çocuğun eğitimine destek verilecek. Doğulu, geçen yıl Bebek Şenliği’nde büyük ilgi gören İhtimaller Caz Projesiyle yoğun istek üzerine 15 Haziran’da yeniden festivalde İstanbullularla buluşacak. 27 Haziran’da ise Doğulu Harbiye Açıkhava‘da izleyicilere müzik, dans ve eğlence dolu bir gece yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.