DOLAR 32,3285
EURO 35,0533
ALTIN 2296,147
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kent Meydanı AVM Ayurvedik Yaşam Eğitmeni Ebru Şinik’ i ağırladı

    Kent Meydanı AVM Ayurvedik Yaşam Eğitmeni Ebru Şinik’ i ağırladı
    11.05.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM 10 Mayıs Çarşamba günü Ayurvedik Yaşam Eğitmeni Ebru Şinik’i ağırladı. HASVAK Bursa Şubesi üyeleriyle buluşmak üzere Bursa’ya gelen Şinik, VİP Ofis’te düzenlenen organizasyonda Ayurveda, bütünsel sağlık ve çeşitli nefes tekniklerinden bahsetti. Nefes tekniklerini uygulamalı olarak da gösteren Şinik, ‘Nefeste Saklı Hayat’ isimli kitabı hakkında bilgi verdi.
    Chopra Center Üniversitesi mezunu, Türkiye’nin ilk ve tek Ayurvedik Yaşam Eğitmeni olan ve Yükselen Çağ isimli “Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Bütünlüğü Merkezi” kurucusu ve lider danışmanı olan Şinik; Bursa’ya böyle bir buluşma için ilk kez geldiğini belirterek Kent Meydanı AVM yönetimine ve HASVAK Bursa Şubesi üyelerine kendisini ağırladıkları için teşekkür etti. Tüm geliri tıp öğrencilerine burs olarak bağışlanan organizasyon yaklaşık iki saat sürdü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.