DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Keratin Protect Serisi ile güçlü, sağlıklı ve gösterişli saçlar

    Keratin Protect Serisi ile güçlü, sağlıklı ve gösterişli saçlar
    12.07.2018
    A+
    A-

    Parlak ve sağlıklı saçlar, moda ne olursa olsun, her kadının hayali… Her dönemin markası Remington, 80. yılına özel tasarladığı Keratin Protect Serisi ile kadınların hayallerini gerçekleştiriyor. Keratin Protect serisinin seramik plakalarında bulunan keratin ve badem yağı özelliği sayesinde artık tüm saçlar güçlü, sağlıklı ve gösterişli olacak.

    Kişisel bakım aletlerinin lider ve yenilikçi markası Remington’ın 80. kuruluş yılına özel tasarladığı Keratin Protect Serisi ile sağlıklı ve gösterişli saçlara sahip olmak çok kolay! Saç şekillendirmeyi son derece pratikleştiren Keratin Protect serisi ile kendinizi her gün yeni ve farklı hissedeceksiniz.

    Otomatik saç maşasından döner başlı saç fırçasına, akıllı düzleştiriciden saç maşasına kadar saç bakımı konusunda bütün ihtiyaçlara uygun tasarlanan Keratin Protect Serisi, özel plaka yüzeyi sayesinde de saçları besleyerek koruma sağlayacak.

    İçeriğindeki keratin ve badem yağlı yüzeyi özelliğiyle saçları zarar vermeden şekillendiren Keratin Protect serisiyle, kuaföre gitmek için zaman harcamadan evde kolayca saç bakımı gerçekleştirilebilecek. Aynı zamanda saçlarda meydana gelen deformasyonları da minimize edecek.

    Pratik kullanımı ve seramik plakaları ile sağlıklı ve bakımlı saçlara bir arada sahip olmanız için tasarlanan Keratin Protect Serisi akıllı özellikleri ve şık tasarımlarıyla da kullanıcılarını hayran bırakacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.