DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ketenpere oyuncularına Kent Meydanı AVM’de yoğun ilgi

    Ketenpere oyuncularına Kent Meydanı AVM’de yoğun ilgi
    06.11.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM 5 Kasım Pazar günü Ketenpere filminin oyuncularına ev sahipliği yaptı. Başrollerinde Şafak Sezer, Hakan Ural, Mehmet Esen, Elif Erol, Serkan Şengül, Ali Şentürk ,Turabi ve Volkan Başaran’ın yer aldığı bol kahkaha ve aksiyon dolu vizyon filmi ‘Ketenpere’; Avşar Sinemaları’nda Bursalı izleyiciler ile buluştu. Şafak Sezer’in de katılımıyla Ketenpere oyuncuları 16.00 seansında Avşar Sinemaları’nda filmin gösterildiği salonda seyircileri selamladı. Bol bol fotoğraf çektiren ekip basının sorularını da yanıtladı. Sezer; “28 yıldır oyunculuk yapıyorum. Bu 28 yılda birçok ketenpere ile karşılaştım. Bu film de hepimizin hayatında olup biten bütün ketenpereleri anlatıyor.” diye konuştu.

    Senaryosunu Şafak Sezer’in yazdığı, yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği filmde Şafak Sezer ve “Kolpaçino” filminin efsane oyuncu ekibi, yepyeni bir macerayla izleyici karşısına geçiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.