DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Keyifli ve heyecanlı bir grup antrenmanı için ICG Connect

    Keyifli ve heyecanlı bir grup antrenmanı için ICG Connect
    07.10.2017
    A+
    A-

    Fitness endüstrisinin global lideri Life Fitness’in portföyündeki Indoor Cycling Group’un teknolojik donanımı olan dijital platform ICG® Connect, takım mücadelesini ateşliyor, keyifli ve heyecanlı bir grup antrenmanı sağlıyor.

    Başta Life Fitness olmak üzere alanında lider birçok markanın distribütörü olan EKS Dış Ticaret’in portföyündeki Indoor Cycling Group’un teknolojik donanımı olan ICG® Connect, takım mücadelesine imkân veren dijital platform olarak keyifli ve heyecanlı bir grup antrenmanı sağlıyor. ICG® Connect, egzersiz performansı verilerini görsel olarak sunuyor, bireysel başarıların takibini sağlayarak motivasyonu artırmasının yanı sıra grup liderlerine takım mücadelesi ve ödül imkanları da getiriyor.

    Grup performansını izleyerek, takım rekabetini sağlayan, bisiklet kullanıcılarını veri görselleştirme ile birleştiren bir dijital platform olan ICG Connect motive edilmiş bir grup antrenmanı için tüm teknolojik donanımı sunuyor.

    Kullanıcı ara yüzleri ve animasyonlarıyla ilgi çekici bir eğitim

    Kondisyon bisikleti ekipmanlarının tasarımı, üretimi ve programlaması konusunda uzmanlaşan Indoor Cycling Group’un sunduğu, sektöre yeni bir soluk getiren ICG Connect ile izleyiciler de keyifli ve heyecanlı bir grup antrenmanına şahit oluyorlar. Bir egzersizcinin bisiklet bilgisayarıyla, bir eğitmenin tableti ve grubun geniş video göstergesi birbirine ICG® Connect’in sağladığı entegre teknoloji ile bağlanıyor. ICG® Connect, spor eğitmeninin talimatlarının grupça harekette uygulanmasını kolaylaştırıyor, kullanıcı ara yüzleri ve animasyonlarıyla ilgi çekici bir eğitim deneyimi yaratıyor.

    Egzersiz sırasında ICG® Egzersiz aplikasyonu, bağlantılı bisikletleri üyelerinizin kişisel ayarlarına göre hazırlıyor ve Connect’e yüklüyor. Katılımcılar etkinlikleri kaydedilebiliyor, sonuçları görüntülenebiliyor ve egzersiz performansları arkadaşları veya koçları ile paylaşılabiliyor. ICG® Heat ise “İnterval Cardio Antrenmanı” sırasında kullanıcının aklını ve bedenini odaklaması için görsel tetikleyiciler sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.