DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Keyifli yaz günleriniz ütü yaparak geçmesin

    Keyifli yaz günleriniz ütü yaparak geçmesin
    16.06.2017
    A+
    A-

    Yaz aylarında ütü yapmak sizin için çileyse, kusursuz kontrol ve kesintisiz ütü deneyimi sunan Philips Azur Pro ile artık işiniz kolay… Hızlı ısınma teknolojisi, güçlü şok buharı ve iyonizasyon özelliği ile ütünüz çabuk bitsin; yazın tadını çıkarmak için zamanınız size kalsın…

    Sıcak yaz günlerinin gelişi ile birlikte ütü yapmak en sevilmeyen işler listesinde birinciliğe oturdu. Ancak yaz aylarının vazgeçilmezi keten ve ipek gibi kumaşlardan yapılan kıyafetlerimiz her zaman ütüye ihtiyaç duyuyor. Philips Azur efsanesinin teknoloji harikası Azur Pro, 230 gramlık şok buhar çıkış performansı ve benzersiz iyonik derin buhar özelliği ile kırışıklıklara savaş açıyor.

    Daha hızlı ve daha güçlü ütü deneyimi!

    İnatçı kumaşlarla bile yormadan, kolayca baş eden Azur Pro, 350 ml hacimli su haznesiyle tek seferde daha fazla parça ütülemeyi sağlıyor. 3000 Watt’a ulaşan gücü ile 45 saniye gibi kısa bir sürede ütülemeye hazır hale gelen Philips Azur Pro, güneşli günlerde zamanla yarışan ve güzel havaların tadını çıkarmak isteyen kullanıcılara hız kazandırıyor.

    Azur Pro’nun 5 yıldızlı T-ionicGlide tabanı, 6 katmanlı teknolojisi ile mükemmel bir kayganlık ve çizilmeye karşı dayanıklılık sağlıyor. Patentli titanyumoksit katmanı uzun süreli kayganlığı garanti ediyor.

    Azur Pro, iyonizasyon işlemi sayesinde kumaşa derinlemesine nüfuz eden küçük buhar parçacıklarıyla harekete geçiyor ve en derin kırışıklıkları zahmetsizce gideriyor. Otomatik salınan benzersiz iyon kompozisyonu ise tüm ütülenebilir kumaşlarda hijyen sağlamanıza yardımcı oluyor.

    Philips’in efsane Azur Serisi’nin üyeleri, ütü sırasında ara verilmesi gerektiğinde de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Beklemeye alındığında 8 dakika, tabanı yere temas halinde ya da yan bırakıldığında ise hareketsiz kaldığını algılayarak 30 saniye sonra kendi kendine kapanan Azur Pro, potansiyel riskleri ortadan kaldırıyor. Pratik temizlenen kireç filtresi ile de daha uzun ömürlü bir buhar performansı sunuyor.

    En inatçı kumaşları bile yola getiren Philips Azur Pro serisinin iki ürünü GC4887/30 449,99 TL’ye, GC4881/80 ise 399,99 TL’ye kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.