DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KFC’nin Xtreme lezzeti şimdi ikiye katlandı

    KFC’nin Xtreme lezzeti şimdi ikiye katlandı
    07.08.2017
    A+
    A-

    KFC yeni kampanyası ile dostlukları pekiştirmeye devam ediyor. KFC’nin en çok tercih edilen menüsü Xtreme lezzeti, mutlu anlarını dostlarıyla paylaşmak isteyenler için Ekim ayına kadar iki kişilik kova seçeneğiyle tüm KFC’lerde tavuk severlerle buluşacak.

    Dünyanın en büyük tavuk zinciri KFC, 11 gizli baharatı ve yüzde 100 gerçek tavuk etiyle usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli menü seçeneklerini her geçen gün zenginleştiriyor. KFC tutkunlarının en çok tercih ettiği tek kişilik Xtreme Kutu’nun keyfi, Ekim ayına kadar satışta kalacak iki kişilik kova seçeneğiyle ikiye katlanıyor. Birlikte yemek yemekten mutluluk duyan dostların tercihi olacak olan Xtreme Kova, 2 Zinger burger, 4 kanat, 10 hotshots, 2 orta boy içecek, 2 patates ve 2 coleslawdan oluşan zengin içeriğiyle, 38 Türk Lirası’ndan satışa sunulacak.

    “Müşterilerimizi dinledik, keyfi ikiye katladık”

    KFC’nin müşterilerini dinleyen bir marka olduğuna dikkat çeken KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, menü ve ürün çeşitliliğini müşteri görüş ve talepleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirdiklerini belirtti. Şener, “Tüketici araştırmalarına göre Türk gençleri yemek yerken mutlu anlarını sevdikleriyle paylaşmayı tercih ediyor. Biz de onların keyfini ikiye katlamak istedik ve KFC’nin en çok tercih edilen ürünü Xtreme Kutusu’ndan 2 kişilik Xtreme Kova’yı oluşturduk. KFC olarak parmak ısırtan lezzetlerimizle misafirlerimizi mutlu edecek yepyeni yeni tatlar ve kampanyalar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.