DOLAR 32,4966
EURO 34,5919
ALTIN 2481,221
BIST 9561,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Khao Lak turistlerinin popüler destinasyonu olmaya başladı

    Khao Lak turistlerinin popüler destinasyonu olmaya başladı
    17.01.2018
    A+
    A-

    Singapur Havayolları ve Singapur Changi Havalimanı yaptıkları işbirliğiyle, 2018’de promosyonel fiyatlar ile Uzakdoğu’nun bembeyaz pudra kıvamındaki plajları, mercan resifleri ile ünlenmiş tropikal cennetlerine uçma fırsatı sunuyor.

    Khao Lak, son yıllarda gezgin ruhuna sahip, seyahat kültürünü özümsemiş ve zor beğenen dünya turistlerinin popüler destinasyonu olmaya başladı. Öyle bir tatil düşleyin ki, bir gün yağmur ormanlarında bambulardan yapılma sal ile safari, diğer gün kanolar ile macera dolu ve doğa ile iç içe bir seyahat, uygun fiyatlı alışveriş imkanları ve dünyanın en güzel mercan sahilleri ile rengarenk balıklarla yüzebileceğiniz tropik bir cennet… Kültür, tarih, sanat, alışveriş, deniz-güneş-kum, macera ve eğlence hepsini Tayland’ın bu güzel destinasyonunda bulabilirsiniz.

    Tayland’ın tropik cennetlerinden biri olan Phuket’e sadece 1 saat mesafede bulunan Khao Lak için şimdi uçak biletinizi alırsanız, 2018’de keyifli bir tatil yapacağınız garanti. Singapur Havayolları, 05 Ocak – 18 Ocak 2018 tarihleri arasında Phuket adası için satın alınan, Economy ve Business sınıfı biletlere fiyat avantajları sunuyor. Kampanya kapsamında, Singapur Changi Havalimanı aktarmalı uçulacak olan Phuket’e, tüm vergiler dahil 549 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Yolcular, kampanya kapsamında satın alacakları biletler ile 21 Ocak – 14 Aralık 2018 tarihleri arasında seyahat edebilecekler.

    Khao Lak ve ya Phuket yerine farklı bir şehre gitmek isteyenler için de, Singapur, Seul, Pekin, Kuala Lumpur, Bangkok, Hong Kong, Krabi, Lombok, Balikpapan, Sidney, Melbourne ve daha fazla pek çok şehire veya tropik tatil cennetlerine 449 USD’den başlayan özel fiyat avantajları bulunuyor. Kampanya kapsamında uçulan sehirler arasında, Singapur Havayolları, Silk Air (Singapur Havayolları’nın bölgesel kanadı) ve Scoot (Singapur Havayolları’nın Düşük Bütçeli Havayolu) ile gerçekleştirilen uçuşlarla sağlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.