DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo TeknoPark hafta sonu kampları başladı

    KidzMondo TeknoPark hafta sonu kampları başladı
    09.10.2017
    A+
    A-

    Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan, mimarisiyle gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan çocuk şehri KidzMondo’da çocuklar, ‘KidzMondo TeknoPark Hafta Sonu Kampı’nda Kodlama, Mobil Kodlama, Robot Tasarım ve 3D Tasarım eğitimlerini deneyimleme fırsatı yakalıyor. Kidizenler Bilişim Garaj Akademisi işbirliği ile TeknoPark biriminde düzenlenen aktivitelere katılarak, almak istedikleri eğitimi kendileri seçme fırsatı yakalıyor.

    Rezervasyon yap, birimleri dene

    Cumartesi-Pazar günleri, toplamda 2 gün ve 8 saat olmak üzere 1 kur olarak düzenlenen kamplara katılmadan önce dilediği eğitimi deneyimleme fırsatı yakalayan çocuklar, MEB onaylı eğitimlerle hem bilgisayar teknolojisi & terminolojisi, donanım-yazılım bilgilerini öğrenecek hem de kodlama ve tasarım becerisi kazanacak, yarının mesleklerine bugünden hazırlanacak. KidzMondo TeknoPark Hafta Sonu Kampı’na katılmak için dilediğiniz bir hafta sonu için rezervasyon yapın ve istediğiniz birimi deneyimleyin. Eğitim içeriklerini görmek ve detaylı bilgi alabilmek için KidzMondo TeknoPark birimini ziyaret etmeyi unutmayın…

    KidzMondo TeknoPark MEB Onaylı Eğitim Programı:

    5 – 6 yaş grubu için:

    • Kodlama ve Algoritmik Düşünme: Eğitim sonunda çocuklar bilgisayar programı üretebiliyor)
    • 3D Tasarım: Eğitim sonunda çocuklar gündelik hayatlarında kullanabilecekleri herhangi bir nesnenin baskısını alıp kullanabiliyorlar)
    • Robot Tasarım: Eğitim sonunda çocuklar çalışan bir elektronik sistem geliştirebiliyor.
    • Kodlama: Eğitim sonunda çocuklar bir bilgisayar programı tasarlamanın yanı sıra birbirinden farklı bağımsız oyunlar geliştirebiliyor.
    • Mobil Kodlama: Eğitim sonunda çocuklar tabletler ve akıllı cep telefonları için uygulamalar tasarlayıp kullanıma sunabiliyor.
    • 3D Tasarım: Eğitim sonunda çocuklar ihtiyaçları olan nesnenin somut bir şekilde baskısını alıp kullanabiliyorlar, hatta kendi sanat eserlerini tasarlayıp üretebiliyorlar.
    • Robot Tasarım: Eğitimi sonunda çocuklar elektronik devre tasarlayarak akıllı cihaz üretimine adım atıyorlar.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.