DOLAR 32,4927
EURO 34,782
ALTIN 2419,631
BIST 9674,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo Yaz Kampı’nda çocuklar yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkaracaklar

    KidzMondo Yaz Kampı’nda çocuklar yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkaracaklar
    26.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’nun yaz kampı bu sene de farklı, heyecanlı, eğlenceli ve öğrenceli! Yeni nesil öğrenme modeli STEAM ile birbirinden keyifli aktiviteler, kodlamadan robot tasarıma KidzMondo TeknoPark, sosyal medya fenomeni olma yolunda youtuberlık eğitimi, havuzdan çiçek dikimine açık hava kampı, ilk oyunculuk denemeleri ile sahne sanatları ve çok daha fazlası KidzMondo 2018 Yaz Kampı’nda çocukları bekliyor! Çocukların yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkaracakları kamp, 18 Haziran’da başlıyor.

    Yorucu bir eğitim & öğretim yılının sonunda çocuklar için şimdi dinlenme ve eğlenme zamanı! Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo da çocukların keyifli bir tatil geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Çocukların yeteneklerini keşfedip becerilerini geliştirmesini ve bunun yanı sıra doyasıya eğlenmesini istiyorsanız KidzMondo Yaz Kampı doğru adres…

    Eğlenirken öğrenmeyi, yepyeni arkadaşlıklar kurmayı ve unutulmaz bir yaz yaşamayı hangi çocuk istemez ki? KidzMondo Yaz Kampı’nda her şey bu doğrultuda düşünüldü. Bu kampa gelen çocuklar Uzmanlar Yaz Kampı, Açık Hava Yaz Kampı ve TeknoPark Yaz Kampı olmak üzere 3 farklı alanda geleceğin mesleklerini ve neler yapabileceklerini eğlenerek öğrenecekler.

    * Uzmanlar Yaz Kampı’nda neler var?

    KidzMondo Uzmanlar Yaz Kampı’nda çocuklar eğitmenler eşliğinde Kavra-Keşfet-Kurgula STEAM ile 3KMedyaSahne Sanatları ve Minik Sanatçılar olmak üzere 4 farklı uzmanlık alanında merak ettikleri meslekleri deneyimleyecekler.

    Bu yıl ilk defa kamp programına dahil olan STEAM, 21. yüzyılın öğrenme modeli olarak öne çıkıyor. STEAM; çocukların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlara, ellerindeki materyallerle çözüm üretmelerini sağlıyor. Çocuklar STEAM sayesinde grup çalışmasıyla işbirliğini öğreniyor, iletişimi güçleniyor, çözümler üretip farklı yollar arayabilen kendine güvenli bireyler olarak yetişiyor. KidzMondo’da ‘Kavra-Keşfet-Kurgula: STEAM ile 3K’programına katılan kampçılar uzay mühendisliğinden insan ve çevreye, mesleklerden canlılara birçok alanda fen, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik disiplinlerinin yöntemlerini kullanarak birbirinden farklı deneyler ve aktiviteler yapacaklar.

    Uzmanlar Yaz Kampı’ndaki bir diğer yenilik de medya başlığı altında yer alan Youtuber’lık eğitimi… Yapılan araştırmalara göre yeni nesil, bilinen meslekler yerine YouTuber ya da Influencer olmak istiyor. Çocuklar bu programda içerik üretme, kısa film, vlogger ve YouTuber gibi birçok yeni medya alanında eğitim alma şansını yakalayacaklar.

    Sahne Sanatları’nda koreografiden sahne ve dekor tasarımına, dans, ritm-perküsyon ve tiyatroya kadar Sahne ve Gösteri Sanatları alanında profesyonel eğitmenlerle çalışarak kendi gösterilerini sahneleme fırsatı bulacaklar. Minik Sanatçılar ise ışık, gölge, renk bilgisi gibi en temel güzel sanatlar eğitimlerini alıp yaratıcılıklarını kullanarak kendi eserlerini ortaya koyacaklar.

    * KidzMondo Açık Hava Kampı

    KidzMondo’nun Hilton İstanbul Bosphorus işbirliğiyle hayata geçirdiği ve 6-12 yaş arasındaki çocukların katılacağı ‘Açık Hava Kampı’, Harbiye Hilton İstanbul Bosphorus bünyesinde gerçekleşecek. Çocuklar botanik atölyesinde fidan ekimi, doğa keşfi ve ağaç tanıma gibi etkinliklere katılacak, aynı zamanda sanat ve dans atölyelerinde buluşacaklar. Geri dönüşüm atölyesi, uçurtma yapımı, facemask, bitkilerle resim atölyesi, baskı ve kabartma atölyesi gibi birbirinden farklı sanat etkinliklerin yanı sıra resepsiyonist aktivitesini profesyonel ortamında deneyimleyecekler. Şefler atölyesinde kendileri için uzman aşçıların eşliğinde birbirinden güzel yiyecekler hazırlayacaklar. Açık hava aktivitelerinde ise sabah sporu, futbol, yakan top, halat çekme, çuvalla yarış, voleybol, badminton ve havuzda yüzme var.

    * KidzMondo TeknoPark Yaz Kampı

    Bilişim Garaj Akademisi işbirliği ile hayata geçirilen KidzMondo TeknoPark’ta çocuklar, geleceğin dili olan ‘Kodlama’, ‘Robot Tasarım’ ve ‘3D Tasarım’ı öğrenecekler. 5-6 yaş, 7-9 yaş ve 10-12 yaş olarak 3 farklı grupta verilen eğitimler sayesinde çocuklar, tasarım becerilerini geliştirerek yazılımlarını ve icatlarını üretebilecekler.

    Kodlama programı ile minik kampçılar bilgisayarda çalışan her türlü yazılım programlarının nasıl geliştirildiğini kavrarken, Robot Tasarım ile kablo, sensör gibi çeşitli ekipmanları bir araya getirecek ve robotun temel tasarım ilkelerini öğrenecekler. Mobil Kodlama ile akıllı cep telefonu ve tabletler için aplikasyon tasarlayıp geliştirecek, 3D Tasarım programı ile kendi 3 boyutlu tasarım kodlamalarını 3D yazıcılar ile somut birer objeye dönüştürmenin keyfini yaşayacaklar.

    Hangi yaş aralığı için uygun?

    KidzMondo Yaz Kampı için önerilen yaş aralığı 5-12… İster bir hafta ister tüm yaz boyunca kayıt yaptırılabilecek kamp Pazar hariç haftanın her günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Çocuklar kamp etkinlikleri dışında KidzMondo’daki diğer tüm aktivitelerden de faydalanma şansına sahip olacak. 18 Haziran’da başlayacak olan kamp 15 Eylül’e kadar devam edecek.

    Detaylı bilgi için www. kidzmondoyazkampi. com adresini ziyaret edebilir ya da 0212 348 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Erken kayıt dönemde avantajlar da sunuluyor. Ayrıca kredi kartına taksit imkanı var.

    KidzMondo Yaz Kampı’na Gelmek Çok Kolay!

    Mecidiyeköy Trump AVM içinde yer alan KidzMondo’ya metro, metrobüs ve otobüs ile kolayca ulaşabilmek mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.