DOLAR 32,5752
EURO 35,0057
ALTIN 2432,538
BIST 9778,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo’da “Bi’ Parça İspanya Günleri” Şubat’ta başlıyor

    KidzMondo’da “Bi’ Parça İspanya Günleri” Şubat’ta başlıyor
    18.01.2020
    A+
    A-

    Çocuklar KidzMondo’da dünya kültürleriyle tanışmaya devam ediyor, 22 Şubat – 22 Mart tarihleri arasında ilginç kültürlerin ülkesi İspanya’ya yolculuğa çıkıyor!

    Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo, çocukları dünya kültürleri ile tanıştırmaya devam ediyor. 22 Şubat’ta, tarihi yapıları ve ilginç kültürüyle önemli bir turizm merkezi olan İspanya KidzMondo’ya taşınıyor!

    22 Mart’a kadar İspanya simgeleriyle donatılacak olan KidzMondo’da çocuklar; müziklerinden kıyafetlerine, danslarından ikramlarına kadar İspanya yaşamına tanıklık edecekler. Zengin kültürel özelliklerinden geleneksel dansı Flamenko’ya kadar her şeyin olduğu İspanya Günleri’nde çocuklar hem eğlenecek hem de bu ilginç ülkeyi keşfedecekler.

    Tiyatro, sergi, moda defilesi ve atölyeler…

    KidzMondo’nun minik ziyaretçileri, Cervantes’in Don Kişot kitabından çocuklar için uyarlanan tiyatroyu ve yöresel kıyafetlerin sergilendiği moda defilesini izleyecek, Bi’Parça İspanya sergisini gezecek, Faber Castell biriminde yaratıcılık atölyelerine katılabilecekler.

    50’den fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar, meslekleri deneyimlemenin yanı sıra her ay bir ülkenin kültürüyle tanışmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.