DOLAR 32,5935
EURO 34,7925
ALTIN 2497,721
BIST 9460,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo’dan çocuklara okula dönüş hediyesi

    KidzMondo’dan çocuklara okula dönüş hediyesi
    06.09.2018
    A+
    A-

    Tatil bitti, okul heyecanı başlıyor! Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk eğlence & öğrence şehri KidzMondo, yeni eğitim-öğretim dönemine keyifli bir giriş yapsınlar diye 15-16 Eylül ve 22-23 Eylül tarihlerinde tüm çocuklara kapı girişi bilet alımlarında yüzde 30 indirim sağlıyor.

    Okula dönüş kapsamında çok daha fazla eğlence!

    Çocuklara sınırsız eğlence imkanı sunan KidzMondo’nun deneyimli sanat ekibinin hazırladığı okula dönüş etkinlikleri, çocukları daha fazla mutlu edecek ve keyiflendirecek. KidzMondo’da Eylül ayı boyunca her hafta sonu bitkilerle resim atölyesi ve hayvanlar için kulübe yapımı gibi birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler, özel dans şovları düzenlenecek.

    Geri Dönüşüm Sergisi…

    Ayrıca KidzMondo Yaz Kampı’na katılan minik sanatçıların kamp süresince yaptıkları eserlerden oluşan KidzMondo Geri Dönüşüm Sergisi de eylül ayı boyunca çocukların beğenisine sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.