DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiğılı erkekleri seyahat ederken de stil sahibi: Yeni Travel Suit Bag mağazalarda

    Kiğılı erkekleri seyahat ederken de stil sahibi: Yeni Travel Suit Bag mağazalarda
    17.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, koleksiyonlarında yer verdiği şık aksesuarlara bir yenisini ekledi. İş için sık sık seyahat eden, düğün ve benzeri kutlamalar için şehir dışına çıkan veya kıyafetleri konusunda titiz davranan erkekler için Travel Suit Bag’i yarattı. Travel Suit Bag ile birden fazla takım elbiseyi kırışmadan ve kirlenmeden taşımak mümkün. Ek olarak, stil sahibi tasarımı ve fermuarlı gözleri sayesinde, şık bir çanta olarak da kullanılabiliyor.

    Kiğılı, koleksiyonlarında yer verdiği harika aksesuarlarla erkeklerin hayatlarına stil ve rahatlık katmayı sürdürüyor. Bu parçaların en dikkat çekici olanlarından biri ise, bu sezon Kiğılı ailesine dahil olan yeni Travel Suit Bag.

    Travel Suit Bag, takım elbiseleri içinde kırışmadan ve kirlenmeden taşımak için modern, şık ve pratik bir çanta. Uzun çapraz askısı, deri tutma kancası ve astarlı yapısıyla kıyafetler kırışmadan kolayca taşınabiliyor. Ayrıca kıyafetler leke ve tozlardan da korunabiliyor. Birden fazla kıyafet için yeterli alanı bulunan Travel Suit Bag, takım elbise, ceket, pantolon ve gömlek gibi tüm ürünlerin için kullanıma uygun bir tasarıma sahip.

    Ancak Travel Suit Bag’in tek fonksiyonu elbise taşımak değil. Bu aynı zamanda şık görünümüyle çok amaçlı bir aksesuar. Arka ve öndeki fermuarlı bölümler gereken eşyaları taşımak için avantaj sağlıyor. Stil sahibi görünümüyle, seyahatlerde erkeklerin şıklıklarından asla ödün vermemesini mümkün kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.