DOLAR 32,4935
EURO 34,9751
ALTIN 2434,959
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiğılı’da karıştır, kombinle kendi tarzını yarat

    Kiğılı’da karıştır, kombinle kendi tarzını yarat
    04.06.2018
    A+
    A-

    Kiğılı, başlattığı yeni uygulama ile erkeklere büyük kolaylık sunuyor. Ceket ve pantolon bedenleri farklı olan müşteriler, mağazalarda yer alan Mix&Match koleksiyonundan diledikleri bedende ceket ve pantolon ile takım elbiselerini oluşturabiliyor. Takım elbise şıklığı, en rahat kombinlerle yaz sezonunda da sürüyor.

    Koleksiyonlarında erkeklerin şıklığı ve rahatlığını ön planda tutan Kiğılı, Mix&Match koleksiyonu ile takım elbise tercih eden müşterilerine özel bir alternatif getiriyor. Kumaş, malzeme, tasarım ve işçiliğin mükemmel uyumla bir araya geldiği koleksiyon, takım elbiseleri farklı beden ve kombin seçenekleriyle değerlendirmeye olanak tanıyor. Ceket ve pantolon bedenleri farklılık gösteren müşteriler, Mix&Match koleksiyonundan ayrı bedenlerde ceket ve pantolondan oluşan bir takım elbise satın alabiliyor.

    Nefes alan kumaşların kullanıldığı tüm takım elbiseler, sezonun öne çıkan parçaları çiçekli ya da armürlü beyaz gömleklerle kombinlenebiliyor. Yazın sade ve rahat bir kombin tercih eden erkekler için ise, basic polo yaka tişörtler de şık birer seçenek olarak göze çarpıyor.

    Kiğılı, yoğun iş ve şehir hayatı trafiğine rağmen, konfor ve şıklığından ödün vermek istemeyen erkekler için hazırladığı Mix&Match koleksiyonu ile de şehirli erkeğin yanında olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.